Porodica Vasković trenutno odmara na moru, a Bojanova supruga Aleksandra sa letovanja je lepu vest podelila na društvenim mrežama.

"Idemo opet", napisala je ona uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, dok je trudnički stomak u prvom planu.

Par je 2015. godine dobio ćerku Anđelinu, a 2019. sina Mihajla, dok pol treće bebe još uvek nisu podelili sa javnošću.

Bojan Vasković u više navrata je isticao da mu je porodica na prvom mestu, a da mu je supruga velika podrška u svemu što radi. Njihov odnos dodatno su učvrstili teški trenuci kroz koje su prošli kada je njihova ćerka Anđelina prevremeno rođena.

Aleksandra se, naime, te 2015. godine porodila u šestom mesecu trudnoće.

"Bilo je mnogo opasno, ali hvala bogu, prošli smo najtežu fazu, tako da se sada dosta lakše diše. Supruga je dobro. Zajedno smo u ovoj borbi i podržavamo jedno drugo. Aleksandra i ja verujemo da će na kraju sve biti dobro, čak i bolje od toga", rekao je tada Bojan za "Story", dok je s nestrpljenjem čekao da njegova ćerkica, koja je tada bila u inkubatoru, stigne kući.

Srećom, sve se završilo na najbolji način, Bojan i Aleksandra su četiri godine kasnije dobili i drugo dete, a sada će još jednom proširiti porodicu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna