Lidija Vukićević važi za izuzetno atraktivnu damu, a iako je zakoračila u sedmu deceniju ona se ne ustručava da se fotografiše u kupaćem kostimu ili u uskoj garderobi, i pokaže telo kojim je više nego zadovoljna.

Glumica otkriva da je za njen izgled delom zaslužna genetika, ali i to što vodi računa o ishrani i redovno se neguje. Međutim, u teretanu, kako priznaje, ne ide, već mišiće aktivira obavljajući kućne poslove.

"Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna, ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle, morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem, nemam ženu koja mi čisti kuću pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičkim radom gde aktiviram sve mišiće. Napravila sam sama listu ishrane jer se držim one Šekspirove rečenice "Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani". Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala, sasvim je dovoljna garderoba da odredi da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili. Šetam mnogo sa svojim životinjicama i pre svega život sam uzela u svoje ruke. Godinama živim isključivo po svojim pravilima, bez osvrtanja na druge", napisala je Lidija u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, dok je pozirala u ljubičastom sportskom kompletu.

Glumica je nedavno, uoči svog 60. rođendana, govorila i o tome da je najvažnije kakvu energiju emitujete, te da u tom slučaju datum rođenja nije od značaja za izgled i duh.

Lidija Vukićević godinama ima isti broj kilograma
Instagram / vukiceviclidija 

"Godine su broj, to je jedno, a način kako živite, energija, to je potpuno nešto drugo. U jednoj engleskoj drami, sahranili su momka od dvadeset i nešto godina, a on je rekao 'napišite na mom grobu, preminuo sa osamdeset i šest'. To je sve kako se osećate, kakvu energiju nosite i koliko ste spremni da koristite svaki trenutak. Meni su trenuci život, a skup lepih trenutaka je sreća. Živim sa svim svojim usponima i padovima koje život nosi. Godine su nešto što je u redu i što treba da se broji, ali uvek se vodim rečenicom koju sam pročitala, a ona sve govori: 'koliko bismo bili stari, kad ne bismo znali koliko godina ima', tu je sve rečeno, jer imamo ljude sa energijom u šestoj, sedmoj deceniji, sa neiscrpnom energijom, a i mlade ljude bez energije", istakla je Lidija tom prilikom.

Još fotografija Lidije Vukićević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / vukiceviclidija Kako glumica održava vitku figuru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna