Iako voli da obeležava ovaj datum, Lidija Vukićević kaže da od svog rođendana nikad ne pravi preveliku pompu.

"Veoma mi znače rođendani, Bog nam je dao da možemo da slavimo. Slavim život jer koliko ima ljudi, a znamo da ne mogu da slave, jer su po bolnicama. Kako slavu, tako i rođendan, provodim isključivo sa ljudima koje volim i koji mi znače u životu. To je svrha slavlja, a ne da se pozove milion ljudi, muzika i da se pravi cirkus i neko vašarsko veselje", rekla je glumica za "Blic".

Njen izgled često je tema komentara, a pohvale se samo nižu. Iako se često u prvi plan ističe činjenica koliko ima godina, Lidija kaže da joj to ne smeta.

lidija vukicevic
Instagram / vukiceviclidija 

"Naravno da mi nisu smetala ta pitanja, zato što ljudi su tu površni. Godine su broj, to je jedno, a način kako živite, energija, to je potpuno nešto drugo. U jednoj engleskoj drami, sahranili su momka od dvadeset i nešto godina, a on je rekao 'napišite na mom grobu, preminuo sa osamdeset i šest'. To je sve kako se osećate, kakvu energiju nosite i koliko ste spremni da koristite svaki trenutak. Meni su trenuci život, a skup lepih trenutaka je sreća. Živim sa svim svojim usponima i padovima koje život nosi. Godine su nešto što je u redu i što treba da se broji, ali uvek se vodim rečenicom koju sam pročitala, a ona sve govori: 'koliko bismo bili stari, kad ne bismo znali koliko godina ima', tu je sve rečeno, jer imamo ljude sa energijom u šestoj, sedmoj deceniji, sa neiscrpnom energijom, a i mlade ljude bez energije", istakla je Lidija.

Glumica je sebi poželela mir i zdravlje, a na poklon najviše voli da dobija knjige.

"Ne volim nakit, niti ga nosim, obično žene cene neke dijamante, mene to nikad nije zanimalo. Volim kada se neko potrudi oko poklona. Volim knjige", rekla je ona za pomenuti medij.

Uskrs u domu Lidije Vukićević
Youtube/Printscreen/Suzanin izbor 

Lidija Vukićević već duže vreme je u skadnoj vezi sa dve decenije mlađim partnerom iz Italije, a kako kaže, više voli veze na daljinu jer smatra da one imaju više prednosti.

"Uvek sam za ljubav na daljinu, jer 24 sata života sa partnerom ubija ljubav. Volim izazove, čekanje, leptiriće i emociju koja ima svoju snagu. Nisam tip žene koja će da kaže 'živim 24 sata sa partnerom i ljubav nam cveta', meni je to mnogo zajedničkog vremena. Uvek mi je draža ljubav na daljinu. Uvek ima ta neka magična crta i magija koja između nas postoji i to je meni pokretač da ljubav traje. Vrlo je bitno trajanje i na koji način će da traje", otkrila je Lidija i dodala da je u ljubavi veoma zahtevna:

"Zahtevna sam, ali od ljubavi tražim to, ne pristajem na manje, jer neću da gubim vreme. Partner mora da ima dušu, jer nemam vremena za stvari koje nemaju dušu. Ne može da bude profilisani čovek koji po ceo dan radi, skuplja pare i prikazuje svoju moć, mene to ne zanima. Mora da ima snagu ličnosti, da raspolaže tom jednom prostranom dušom i da bude širina, ne kači se na sitno, ne meri se sa mnom, već me voli kao ženu na pravi način. Nema tu ko je dominantiniji, toga nema u ljubavi. Oboje smo tu da čuvamo i negujemo ljubav koju imamo, da ne bude čovek koji će da radi od sedam do tri, a onda dođe da legne, da se odmara, pa sutra opet, to ne mogu. Ta vrsta monotonije mene ubija. Kod mene stalno mora da gori vatra, a ako je nema onda ne postoji, bolje biti onda sam."

Još fotografija atraktivne glumice pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / vukiceviclidija Kako glumica održava vitku figuru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna