Marina Tadić za javne događaje ulepšava se kod profesionalnog šminkera, ali van kamera i reflektora uglavnom je bez šminke. Neguje prirodan izgled već godinama unazad i za sada ne planira da se podvrgne korekcijama.

"Nisam ništa radila na sebi od korekcija, možda sam i jedina, kao oni dinosaurusi što izumiru. To ne znači da neću", rekla je pevačica okupljenim medijima na jednom događaju, pa dodala:

"Estetska hirurgija za mene nije trend. To je potreba nekih žena kada imaju neki problem. Kada vidim da mlade devojčice rade te zahvate, to nikada ne podržavam. Nisam neko ko pridaje mnogo značaja tom spoljašnjem izgledu. Nekako, kada sam zadovoljna i srećna iznutra, ja sijam i tako se i nosim. Svaka žena prvenstveno treba da bude zadovoljna sobom i ona tada ne pati što nema velike grudi, brendiranu torbu."

U trenutku dok je davala intervju, pored Marine Tadić pojavila se njena prijateljica Marina Visković, pa su njih dve povele polemiku oko korekcija koje mnoge dame sa javne scene rade kod estetskih hirurga.

"Evo, Marina Visković može da priča o tim estetskih zahvatima. Ovo je žena koja nije odolela trendovima estetske hirurgije, a ja sam žena koja je odolela", rekla je Tadićeva, na šta je Viskovićeva odgovorila:

"Mislim da treba i ti da ih radiš."

marina viskovic
Instagram / marina_viskovic_official 

"Moguće da treba, ali najbitnije je da sam nasmejana i zadovoljna, ali nije na odmet i doterati se. Šta bih promenila na Marini? Pa možda samo da malo manje jede čokoladice", rekla je na kraju Marina Tadić.

"Ne, nema čokoladica. Nisi gledala moje storije, vidi kako sam smršala. Ja sam samokrtična, ali sada stvarno vodim računa", zaključila je Marina Visković.

Još fotografija Marine Visković pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Menjao se stil i izgled!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna