U znaku autentične, prestižne i jake žene, sinoć je u Beogradu svečano otvorena prva Elisabetta Franchi mono brend radnja u Galerija shopping centru. Ovaj prestižni brend i vrednosti koje zastupa okupio je gradsku i regionalnu elitu koja je uživala u luksuznom ambijentu radnje, artiklima iz nove kolekcije jesen/zima 2022. i ekskluzivnim odevnim kombinacijama koje je osmislio i predstavio naš renomirani stilista Stefan Orlić.

Revolucionarna, autentična i prestižna, sa uvek aktuelnim stilom i snažnim identitetom. Ovo je Elisabetta Franchi tip žene, čiju personu dizajnerka pretvara u vanvremenske modne komade koji projektuju energiju u kojoj svaka žena postaje najbolja verzija sebe.

"Ovaj luksuzni italijanski brend, koji nosi ime svoje osnivačice, vođen je željom da upravo suptilna elegancija postane ultimatum ženstvenosti. Elisabetta Franchi jedna je od retkih italijanskih modnih kompanija koja je zadržala proizvodnu strategiju baziranu na „Made in Italy“ konceptu, što podrazumeva vrhunski kvalitet, veštinu i fokus na detalje. Brojne dame u Beogradu već prepoznaju i rado nose naše kolekcije i izuzetno nam je drago što će od sada u našoj mono brend radnji moći da dožive potpuno iskustvo kupovine omiljenog brenda“, izjavio je Daniele Baga, Elisabetta Franchi Export Sales Director.

Otvorena ekskluzivna radnja brenda Elisabetta Franchi u Beogradu-07.jpg
Promo 

Dobrodošlicu novom brendu poželelo je preko 100 VIP zvanica iz sveta mode, biznisa i kulture, a Stefan Orlić je svojim viđenjem Elisabetta Franchi žene oduševio sve prisutne i zagolicao maštu dama koje su poželele sličan stajling.

"Zadovoljstvo je raditi sa brendom koji ima autentičan pečat, a opet se uklapa u svaku ulogu koju savremena žena svakodnevno igra. Mogućnosti sa Elisabetta Franchi komadima su bezgranične, a ja sam večeras pokazao kako vidim ženu koja je zabavna, samouverena, autentična i zavodljiva. Ovo nije prvi put da u svom radu koristim Elisabetta Franchi kreacije, a siguran sam da će naše dame, već prepoznate u svetu po svojoj jedinstvenosti i lepoti, biti sjajne ambasadorke brenda u čijem fokusu je jaka žena“, izjavio je Stefan Orlić, poznati modni stilista zadužen za stajling brojnih domaćih i stranih zvezda.

Otvorena ekskluzivna radnja brenda Elisabetta Franchi u Beogradu-05.jpg
Promo 


Elisabetta Franchi je od 2012. godine, kada je prvi put svojim imenom potpisala modne kreacije, imala vrtoglav uspon na međunarodnoj modnoj sceni i postala jedan od najtraženijih dizajnera među zvezdama poput Anđeline Džoli, Kejt Hadson, Džesike Albe, Emili Blant, Dženifer Lopez, Lejdi Gage, Kendal Džener, Dite fon Tiz i Kortni Kardašijan.

Otvorena ekskluzivna radnja brenda Elisabetta Franchi u Beogradu-10.jpg
Foto: PROMO 

Otvorena ekskluzivna radnja brenda Elisabetta Franchi u Beogradu-09.jpg
Foto: PROMO 

Otvorena ekskluzivna radnja brenda Elisabetta Franchi u Beogradu-08.jpg
Foto: PROMO 

Otvorena ekskluzivna radnja brenda Elisabetta Franchi u Beogradu-01.jpg
Foto: PROMO 

Otvorena ekskluzivna radnja brenda Elisabetta Franchi u Beogradu.jpg
Foto: PROMO