Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić godinama su sa svoje četvoro dece živeli na Kipru, gde je sportista imao poslovni angažman. Ovo je samo jedna od mnogobrojnih adresa koje su promenili za 13 godina koliko su zajedno, a sudeći po planovima popularnog para, to je destinacija koja im se najviše dopala.

Kako piše "Kurir", oni, naime, planiraju da kupe nekretninu upravo na Kipru, a u pitanju je kuća sa pogledom na more u koju su spremni da ulože mnogo novca. U pitanju je elitni deo Nikozije, a glumica i fudbaler će vilu, kako se navodi, za početak izdavati.

vujadin savic mirka vasiljevic.jpg
Youtube / AmiG šou, Instagram / savicvujadin 

"Vujadinu se dopala jedna vila sa pogledom na more. Prijatelji su mu ponudili da je kupi i sve je izvesnije da će se na taj korak uskoro i odlučiti. Ne verujem da će tamo da žive, ali je sigurno da će rentirati nekretninu. I deci se jako dopada, naročito jer je ta kuća izdvojena od ostalih. U mirnom je kraju i baš je za elitu. Ne znam tačno koja je cena, ali nije jeftino", tvrdi izvor pomenutog lista, dok se poznati par za sada nije oglašavao ovim povodom.

Mirka Vasiljević svojevremeno je govorila o tome da je naviknuta na "život u koferima" i navela da se uvek trudila da u čestim selidbama pronađe nešto pozitivno.

"Na te naše selidbe gledam sa pozitivne strane, kao blagodet, a ne kao problem. Gledam ih kao priliku da steknemo nova iskustva. Preseliti se i nije toliko strašno, jer novi prostori vam daju novu energiju, mogućnost da nešto preuredite po vašem ukusu, a kad dođe na red vaša kuća, onda tačno znate šta volite, a šta ne volite, šta vam prija, a šta vam ne prija, jer ste imali priliku da probate da živite po tuđim kućama. Sve zemlje u kojima je Vujadin igrao bile su lepe i uređene zemlje gde si mogao da vidiš nešto iz te kulture", istakla je ona jednom prilikom.

Mirka Vasiljević o vaspitanju naslednika
Youtube/Printscreen/Pink.rs 

Glumica je dodala i da im je atmosfera na Kipru veoma prijala, kao i da su se relativno brzo navikli na tamošnji način života.

"Na Kipru nam je novina to što je sve sa suprotne strane, od vožnje, preko volana u automobilu, do stepenica u tržnom centru. Prvo smo se sudarali sa prolaznicima koji hoće na jednu stranu, a mi idemo na drugu, a onda smo i to naučili. S druge strane, novi jezik, hrana... Na sat vremena od vas je planina sa snegom, ali i more. Zanimljivo je sve to", ispričala je tada Mirka.

Još fotografija Mirke i Vujadina pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna