Snežana Dakić pre osam godina stavila je tačku na brak sa biznismenom Vladimirom Mikićem, sa kojim ima ćerku Lauru (16). Od tada nije za javnost govorila o svom emotivnom životu, a nedavno je, pored voditeljskog posla, u svoju biografiju upisala još jedno zvanje - licenciranog lajfkouča. U njemu uživa, ali priznaje da joj je "oduzeo" udvarače.

"Čak više nemam ni udvarače! (smeh) Zaista, kada se čovek promeni, promeni se i okruženje. Kvantno polje vam šalje ljude koji su slični vašem novom ja. Kada se odvežete od toksičnih osećaja žrtve, krivice, samosažaljenja, otpadaju i toksični ljudi koji provociraju u vama takva osećanja. Vi tada postajete autentični, što je preduslov zdrave veze. Mene interesuju samo emancipovani muškarci koji su u ličnom razvoju, svesni sebe i nisu im potrebni drugi da leče sebe. Kada shvatite da vaša sreća zavisi od vas samih, iznutra, tada možete da nađete stvarno srodnog partnera", objasnila je voditeljka za "Story".

Iako je voditeljski posao njena najveća ljubav, prija joj promena i činjenica da je stekla nove veštine i znanja.

"Kroz to sam stekla nove veštine koje mi mnogo pomažu najpre u komunikaciji, u izbegavanju nesporazuma, zatim da shvatim koliko se svi mi međusobno razlikujemo i da naučim to da prihvatim. Jednostavno sam dodatno upoznala sebe kroz sve to i shvatila koje su me emocije sabotirale. Upoznala sam kako mozak zapravo funkcioniše. I ranije sam ja bila otvorena, ali sam previše polazila od sebe i druge sagledavala kroz svoju prizmu. Tu sam grešila i bila povređivana. Sada uspevam da sagledam manipulaciju i da joj se suprotstavim, ako treba", rekla je Snežana.

Ona je nedavno govorila i o teškim trenucima kroz koje je prolazila nakon kraha braka, te navela da joj je ćerka tada bila najveća podrška i da je sa njom uvek otvoreno razgovarala o svemu.

"Bila sam poprilično uplašena kako će to prihvatiti. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, posle čega sam dobila stent u glavu. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala. Delile smo sve, i razočaranja, suze, smeh", iskreno je ispričala Snežana.

Još fotografija Snežane Dakić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / snezanadakic Snežana Dakić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna