Mira Lekić, domaćica emisije "150 minuta" na TV "Prva", svesna je rizika koji sa sobom nosi program uživo, a koliko god da ovakav format sa sobom nosi adrenalina toliko, s druge strane, ima i odgovornosti. Voditeljka otkriva da joj se desilo da iz zdravstvenih razloga nije mogla da stane pred kamere, ali da je, srećom, uz pomoć kolega, problem brzo rešen.

"Generalno u životu šta god da radim trudim se da budem prisutna u sadašnjem trenutku. Na moju sreću do sada nikad nisam bila u situaciji da me nešto toliko poremeti, a da moram da vodim emisiju. Da se takva stvar desi ne bih vodila, već bih jednostavno uzela slobodan dan. Bilo je situacija da iz zdravstvenih razloga moram da odložim vođenje. Jednom mi se jako slošilo pred samu emisiju, srećom, kolega Miloš Urošević je došao i zamenio me je. Bilo je slučajeva i da mi padne pritisak, tada se fokusiram na disanje, pojedem nešto slano i nastavim", ispričala je Mira za "Espreso".

Voditeljka je ponosna mama devojčice Mie, koju je dobila u braku sa bivšim suprugom Mašanom Lekićem. Mia sada ulazi u tinejdžerski period, pa je bilo situacija u kojima je u toku emisije bila potrebna naslednici.

"Dešavale su se i situacije da me dete pozove jer je nešto uznemiri ili joj nešto treba dok ja vodim, ali tada odvojim vreme u pauzi tokom emisije i rešim problem. Emisija koja ide uživo zahteva koncentraciju i prisutnost u svakoj sekundi, a to se stiče rutinom i vremenom i postaje sastavni deo tebe", navela je Mira.

Iako se gledaocima obično čini da su voditelji uvek dobro raspoloženi, istina je da oni svoje probleme ostavljaju ispred vrata studija i da neretko osmehom prikrivaju teške trenutke kroz koje i oni, kao i svi drugi ljudi, ponekad prolaze.

"Svaki problem, nepredviđena situacija, se rešava uz trezvenost i dobru organizaciju. Priznajem, bilo je dana da nisam bila baš raspoložena, ali ne dozvoljavam da se to vidi na mom licu. U takvom danu podignem raspoloženje tako što se setim koliko volim ovaj posao i koliko sam zahvalna što imam priliku da radim ono što me ispunjava, iako mi možda u tom trenutku nešto ne ide na nekom drugom polju. Vodim se time da kad se pojavi problem, ili preduzmem akciju za rešenje, ili se izmestim iz situacije, ili se pomirim sa datom situacijom ukoliko je to jedino rešenje", zaključila je voditeljka za pomenuti portal.

Još fotografija Mire Lekić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miarima_ Mira Lekić, voditeljka TV "Prva"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna