Pop pevačica Nataša Bekvalac oduvek je važila za jednu od najlepših Srpkinja i "tihu patnju" mnogih muškaraca. Kako je više puta isticala, ne može da zamisli život bez ljubavi, a partneri koji su uspevali da osvoje njeno srce oduvek su intrigirali javnost, budući da Nataša već više od dve decenije slovi za jednu od najpoželjnijih žena u javnom svetu.

Upravo iz velike ljubavi o kojoj često govori, Nataša je tri puta ulazila u brak - prvi put sa Danilom Ikodinovićem sa kojim ima ćerku Hanu, potom sa Ljubom Jovanovićem, a zatim sa Lukom Lazukićem, sa kojim je dobila mlađu naslednicu Katju.

Nataša Bekvalac u kapeli za venčanja
ATA Images/Antonio Ahel 

S obzirom na to da su se sva tri Natašina braka završila razvodom, pevačica se u emisijama i na društvenim mrežama često šali na svoj račun, a tome nije odolela ni ovog puta.

Pop zvezda trenutno se nalazi na turneji u Americi, a nakon što je pevala pred punim halama u Čikagu, Njujorku i Vašingtonu, na red je došao i Las Vegas. Pre nastupa, pevačica je iskoristila priliku za obilazak grada, te je, između ostalog, posetila i jednu od kapela za venčanja, po čemu je ovaj grad nadaleko poznat.

"Sva se tresem, da li ću izdržati... vežite me", napisala je pevačica uz snimak iz kapele i dodala smajlije, kroz šalu aludirajući na to da "olako" odlazi pred oltar i da neko treba da je spreči da se ne uda i četvrti put.

Nataša Bekvalac
Instagram/Bekvalceva 

Pevačica je, inače, jednom prilikom ispričala da joj nije bilo teško da ćerkama objasni zbog čega je stavila tačku na zajednicu sa njihovim očevima.

haljina natase bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

"Kad se razvodiš, emocija je jasna, pre toga patiš, a kada do razvoda dođe, već je rešeno. Mojoj deci nije bilo teško objasniti zbog čega se razvodim, one su pametne i razumele su", rekla je Nataša nedavno za "Alo".

Novosadska barbika sama je već više od četiri godine, otkako je okončala treći brak, a jednom prilikom rekla je da se navikla na samoću.

"Znam da Bog ima planove za mene, iako ne deluje tako. Sve što se desi će mi biti potrebno i za moj rast. Ako se zaljubim, to će biti kriminalno, meni veze ni na blizu nisu uspevale, ne znam kako bi bilo na daljinu, možda bi to bilo bolje za mene. Pomislim da mi treba muškarac kada mi treba fizička pomoć, ali za drugo ne znam. Naviknuta sam ovako, ne znam da li bi mi bilo lakše ili teže. Nije mi teret što sam samohrana majka", rekla je Nataša tada za "Blic" i dodala da je njen život uprkos tome što nema emotivnog partnera potpuno ispunjen.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna