Šezdeset tri godine je prošlo otkako je, u Banji kod Priboja, rođena Nada Polić koju danas publika poznaje i voli pod imenom Ana Bekuta. Za rođendan je juče primila mnogo čestitki, a zahvalila se svima objavivši slike sa samog početka karijere.

"Hvala vam svima koji ste me se setili na rođendan. Moj tim opet nije uspeo da me nagovori da se pola dana fotografisem, a da ostalu polovinu sređujem slike. Tako da i današnji rođendan provodim slaveći sa svojom porodicom i prijateljima", napisala je Ana uz stare slike. Posle velikog gubitka prošle godine, kad ju je napustio životni partner Milutin Mrkonjić, ona je smogla snage da nastavi s pevanjem.

ana bekuta.jpg
Instagram / anabekuta1 

"Rekli su mi da bi bilo lepo da posaljem neku poruku za rođendan, pa ću da parafraziram nešto što sam davno pročitala: Život je lep i život je borba. Ako nije borba, onda je predaja. Ako je predaja, onda je smrt." Njena poruka je veoma dirljiva i poletna: "Zato se i sa 63 i 36 borite!

Osvrnite se oko sebe - smislen i srećan život imaju samo ljudi s velikom borbom, a ne oni koji su se predali!", poručila je Ana, zahvalivši se svojim poštovaocima koji je prate kako u životnim borbama, tako i u njenoj ljubavi prema životu. 

Zavirite u njenu galeriju slika, one su pravi podsetnik na veliku karijeru!

Instagram / anabekuta1 Pevačica proslavila 63. rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna