Tamara Grujić i njen suprug Vuk Đoković osim što su bračni partneri, već godinama su i uspešni poslovni saradnici. Ponosni su roditelji ćerke Lenke, koju su dobili pre tri godine, a voditeljka je sada otvoreno govorila o pojedinim detaljima iz njihovog braka, poput onog da ne spavaju u istoj spavaćoj sobi.

"Mi smo tu odluku doneli spontano. Uprkos tome što će mi mnogi zameriti i reći da nije zdravo, volim da spavam s Lenkom, Vuku stoga nije preostalo ništa drugo do da bude u drugoj sobi s našim psom Milicom (smeh). Za sada nismo videli lošu stranu te podele, ali smo oboje svesni da to neće biti zauvek i da zbog toga trenutno više radimo na očuvanju naše intime. Moj Vuk nije previše romantičan, doduše bio je na početku veze, ali po mom mišljenju, nisu latice ruža posute po podu jedina romantika. U njegovom slučaju to je neverovatan smisao za humor. Obožavam kod njega što je duhovit i što smo s vremenom jedno drugome postali i najbolji prijatelji i saradnici. Drago mi je kada mi kaže: 'Žule, ja najviše s tobom volim da radim'. Pogledom se dogovaramo, što primenjujemo i u Lenkinom vaspitavanju", ispričala je Tamara za "Story".

tamara grujic vuk djokovic.jpg
Facebook / Vuk Đoković 

Voditeljka je govorila i o problemu sa kojim se povremeno suočava - mesečarenju. Iako su njeni ukućani navikli na to, neke situacije ipak umeju da ih iznenade.

"Mesečarim samo kad sam pod velikim pritiskom. Dogodilo se baš skoro da sam ustala iz kreveta, otišla do toaleta, a zatim ušla u Vukovu sobu i izgurala ga napolje. On je, naravno, pokušao da priča sa mnom, ali kada je uvideo da mesečarim, smestio se kraj ćerke. Ujutru je usledio šok", otkrila je ona za pomenuti magazin.

Uskoro počinje nova sezona njene emisije "S Tamarom u akciji", a voditeljka priznaje da ni nakon 13 snimljenih sezona nije ostala imuna na ljudsku dobrotu, koja je uvek razneži, te da veruje da ona leži u svakom čoveku.

"Gledaoci će imati prilike da svakog utorka i subote u repriznom terminu pogledaju renoviranje domova 13 porodica, ali u pravu ste, to nije sve. Uz dozvolu lokalne samouprave opštine Babušnica jednoj zapuštenoj osnovnoj školi, koja nema mnogo đaka, promenili smo namenu, zapravo samo jednom njenom delu i napravili rekreativni centar. Budući da nam je ovo drugi krug po jugu Srbije, dobar deo boravka posvetili smo obilasku porodica kojima smo pomogli. Vrlo lepo smo dočekani, negde smo ostali i na ručku, a pojedini od njih ukazali su nam pomoć pri renoviranju drugih domova. Ta dobrota koja se širi duboko me dira. Stava sam da smo mi ljudi sa ovih prostora puni empatije, privrženi, željni lepe reči i ljubavi, ali da su nas istorija ratovanja i loša finansijska situacija promenile. Zapravo je sve ovo što se oko nas sada dešava novo, a mi smo to prihvatili kao da je deo nas. Moramo da se trgnemo, da širimo dobro, svest o dobročinstvu i ljubavi, u čemu najviše udela treba da imamo mi javne ličnosti. Kada sam dolazila na intervju, dogodila mi se neverovatna stvar, zaustavio me na ulici jedan momak i zamolio da njegovoj ženi, koja zbog komplikacija u trudnoći leži u 'Narodnom frontu', pošaljem poruku podrške. Toliko mi je bilo teško kada sam čula da s trudnoćom nešto nije u redu, prisetila sam se svog boravka u porodilištu, ali sam mu izašla u susret. Koliko je samo bio srećan zbog toga, a i ja s njim jer pomagati drugima nije jednosmerna ulica", iskrena je bila Tamara.

Još fotografija Tamare Grujić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/radna_akcija_sa_tamarom Tamara Grujić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna