Haris Berković živi svaki dan kao da mu je poslednji, jer je u detinjstvu doživeo nesreću koju nikad neće zaboraviti. Svog najgoreg životnog iskustva, kako kaže, seća se  i dan-danas kao da je juče bilo. Kao i svaki dečak, skupljao je sličice i tog dana je krenuo do prodavnice da kupi nove za svoj album.

"Nesreća se dogodila u blizini moje kuće. Na mene je velikom brzinom naleteo vozač koji me je toliko jako udario da sam leteo nekoliko metara. Kad me je majka videla kako ležim nepomično, nije mogla da prestane da plače", ispričao je jednom prilikom pevač kojeg mediji posebno prate zbog njegove veze sa popularnom Radom Manojlović.

Bio je potpuno nesvestan i u takvom stanju su ga prebacili u bolnicu. Kako priča Haris, tamo su se lekari doslovno borili za njegov život.

"To leto nikad neću zaboraviti. Danas sa pobedom proslavljam i svoj drugi rođendan. Mislim da mi je ta nesreća na neki način promenila život. Često se setim toga", priznaje momak koji je osvojio žensku publiku i glasom i stasom.

Budući da je veza sa Radom Manojlović raskinuta, čini se da je on spreman da krene dalje, u skladu sa svojim geslom - svaki dan, kao da je poslednji. Tako je nastala i nova slika, sa zgodnom plavušom, a Haris se na njoj tajanstveno smeška... 

haris berkovic plavusa.jpg
Instagram / _harisberkovicosfficial 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna