Lena Kovačević ponekad deluje kao da joj je lice zategnuto filerima, ali ona otkriva da ima problem sa oticanjem. "To vidim već ujutru, kad se pogledam izgleda mi kao da ću da puknem", ispričala je pevačica. "Strašno otičem", kaže ona, a trudi se da ovaj problem reši prirodnim sredstvima.

"Pijem dosta vode, u koju stavljam đumbir i krastavac, trudim se da izbegavam slanu hranu i to naročito u večernjim satima", objašnjava Lena. Ona nalazi spas i u sportu. "Plivanje mi dosta pomaže, ali ne škodi ni bilo koja druga aktivnost", savetuje ona.

Mada se zadržavanje vode u organizmu često povezuje sa visokim pritiskom, kod nje je potpuno suprotna situacija. "Godinama kuburim sa niskim pritiskom pa uzimam suplemente koji ga ne obaraju", otkriva Lena. 

Kako se neguje Lena Kovačević?
ATA / Antonio Ahel 

Ona se trudi da vodi računa o ishrani. Priznaje da je i gurman i da voli slatkiše, ali se trudi da količine ograniči. Najviše voli mediteransku hranu, svakog dana jede dosta salate i trudi se da svakog dana bude aktivna. Ipak, najdraži komad šminke i dalje ostaje - korektor za podočnjake!

Kako se neguje Lena Kovačević?
ATA / Antonio Ahel 

"Generalno sam 'opsednuta' negom kože i ujutru i uveče. Ne ležem sa šminkom, i čak sam je sa snimanja i u zoru skidala. Dva puta nedeljno koristim pilinge i maske, hidratantne maske i češće", rekla je Lena nedavno. Koliko efekta imaju njeni napori, pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Lena Kovačević otkrila kako se neguje

Tekst: Lepa&Srećna