Milica Todorović je veoma vezana za porodicu, a dosad je najčešće pričala o mami Jasmini. Ona je bila ta koja je prijavila pevačicu na takmičenje još kad je bila dete. "Ona ta koja me je izgurala, organizovala prevoze od Kruševca do Beograda", ispričala je Milica jednom prilikom, a i sad često ide sa njom i rado objavljuje zajedničke slike na Instagramu.

Sad je u prvi plan stigao i tata Milan. Mada je tokom takmičenja bio u fazonu "snađi se", kako priča Milica, došlo i njegovih "pet minuta" pa ga novinari obilaze i uzimaju izjave. 

Image 2.jpg
Instagram / milicatodorovicofficial 

"O, otkud vi kod mene? Nema Mice ovde - uz osmeh je rekao Milan kada mu je rečeno da su se novinari uputili baš kod njega jer je, pored ćerke i supruge Jasmine, zbog svoje duhovitosti i on postao svojevrsna Instagram atrakcija.

"Jao, još će ispasti da sam veća zvezda od Milice", kazao je za Pink uz smeh. "Znam da sam popularan, to me moja žena i ćerka snimaju pa prave šegu sa mnom. Ljudima se to sviđa. Dolaze ovde, jer svi znaju gde radim", ispričao je Milan, koji radi na benzinskoj pumpi.

milica todorovic porodica.jpg
Instagram / milicatodorovicofficial 

"Dođu kolima, zaustave se i onda me snimaju za Instagram, Tiktok, slikaju se sa mnom. Meni je to simpatično, ne ljutim se", kaže Milan. Priznaje da mu ćerka dosta nedostaje. "Najčešće je u Beogradu, žena i ćerka idu često kod nje. Bila je ovde kratko pre nekoliko dana. Dođe tako na nekoliko sati. Najčešće je u prolazu. Celo leto je radila, bila po morima nekim, ko bi ga znao gde sve ide", objasnio je sve popularniji tata. 

Više slika Milice s porodicom, pogledajte u galeriji!

Instagram / milicatodorovicofficial Svi na okupu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna