Ljubavni život Cece Ražnatović je često bio obavijen velom tajne, naročito otkako je ostala bez supruga. Tek nedavno je pokazala svog dečka i neskriveno se pojavljivala s njim u javnosti - Bogdan Srejović je bio partner pevačice duže od godinu dana. Veza je okončana u prijateljskim odnosima, a sada je opet u Svetlaninom emotivnom polju nastalo zatišje.

Međutim, i njene ljubavi pre udaje su bile malo poznate. Tako mnogi ne znaju da je bila zaljubljena u jednog sportistu, a njena naklonost sportski nastrojenim muškarcima održala se i dan-danas.

Ljubav između Cece i Vladana planula je 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene Zvezde, a ona pevačica u usponu koja je gradila karijeru u Beogradu. Fudbaler je tada imao 18, a ona samo 15 godina. Mnogi kažu da je upravo njemu posvećena pesma "Pustite me da ga vidim".

Pominjalo se čak i to da su se verili i da spremaju svadbu, ali su se rastali 1990. godine, kada je Vladan otišao u vojsku. Oboje su krenuli svojim putem, a on je fudbalera odveo u brak u kojem je dobio ćerku Saru. Zanimljivo je da je Sari na svadbi pevala i Ceca, a tada se i našalila na temu stare ljubavi. 

"Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom", izjavila je tada. "Šalu na stranu, Sara je željela da ja pevam danas", kazala je Ceca, uz komentar da su svi divno raspoloženi.

Ona je veoma zadovoljna i što se njena ćerka Anastasija danas zabavlja s fudbalerom. Čak se priča da će njih dve ići i na Svetsko prvenstvo gde će za našu reprezentaciju igrati Nemanja Gudelj.

raznatovici-nemanja-gudelj.png
Instagram / cecaraznatovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna