Milica Todorović osnovnu školu završila je u rodnom Kruševcu, a 1. septembar te 1997. godine za čitavu njenu porodicu bio je poseban dan. Pripreme su trajale nekoliko dana unapred, a jednu scenu pevačica ne može da zaboravi.

"Sećam se šta sam nosila i kakvu sam frizuru imala i kakvo je to spremanje bilo, svečano", počela je da se priseća Milica za "Espreso", a zatim nastavila:

"Nosila sam neku haljinicu na cvetove i imala sam vezan rep, imala sam šiškice, nisam imala napred jedan zub."

milica todorovic
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica je prvog dana škole hrabro zauzela mesto u prvoj klupi.

"Sedela sam u prvoj klupi kao najveći štreber. Vrlo ponosno sam sela u prvu klupu", prisetila se Milica, koja je klupu delila sa svojom najboljom drugaricom, sa kojom je danas i kuma.

"Sedela sam sa svojom tada najboljom drugaricom Marijom koja je živela u kući preko puta moje u Kruševcu. Sada smo kume", ispričala je ona.

Tokom školskih dana, sa samo 13 godina, Milica je započela i muzičku karijeru i pobedila u takmičenju "Zvezde Granda". Budući da je na sceni već više od 18 godina i da je zadovoljna svojom karijerom, pevačica priželjkuje da se sada ostvari i kao majka.

Milica Todorović o svom prvom danu škole
Youtube/Printscreen/Kurir 

"Ja pevam od 13. godine, a to je baš dosta. Može slobodno jedna beba sad. Volela bih da se ostvarim kao majka i mislim da bi to trebalo da bude neki naredni korak, dugoročno gledano. Osećam da mi se sve češće i intenzivnije javlja majčinski instikt", rekla je nedavno Milica za magazin "Gloria".

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna