Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, krajem 2021. godine objavili su da se razvode nakon devet godina braka u kojem su dobili dve ćerke.

Njihova ljubavna priča počela je, zapravo, kao prijateljska, budući da su se upoznali kroz posao i počeli intenzivno da se druže. U to vreme, Sale je već uveliko bio popularan i nastupao sa svojim "Tropiko bendom", dok je Jovana bila na početku muzičke karijere koju je otpočela u "Zvezdama Granda".

Komšije o razvodu Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića
ATA / Antonio Ahel 

Posle tri godine druženja počela je njihova romansa, a ubrzo nakon što su počeli da se zabavljaju Jovana je ušla u rijaliti šou "Farma". Pre nego što je otišla da živi pred kamerama, svojim roditeljima nije rekla da joj Sale više nije drug, već dečko, te je pevačevo upoznavanje sa budućim tastom i taštom prošlo veoma zanimljivo.

"Mi smo neposredno pred moj ulazak počeli da se zabavljamo i rešili smo da o tome ćutimo. Moji roditelji su znali da smo sarađivali zajedno, ali dok smo sarađivali, mi se nismo registrovali. On je jedan dan došao na moja vrata, pozvonio sa litrom rakije i rekao: 'Dobar dan, ja sam Jovanin dečko i došao sam da gledamo zajedno Farmu'. Moj otac se frapirao. Uglavnom, on je mog tatu fino napio sa tom radžicom, da probiju taj led. Oni su se upoznali i razvili neki svoj odnos za to vreme dok sam ja bila na 'Farmi'. Ja izlazim iz rijalitija frapirana. Oni su najbolji ortaci, najbolji prijatelji", ispričala je pevačica pre nekoliko godina u "Magazinu IN".

Početak Jovanine i Saletove veze, ipak, nije prošao bez turbulencija. U to vreme pisalo se da je pevačica paralelno bila u vezi i sa pilotom Miletom Matovićem, što je ona demantovala.

Svadba dvoje popularnih pevača održana je 2012. godine, zatim su dobili ćerke Helenu i Đinu, a Jovana se nakon toga povukla sa muzičke scene i posvetila se odgajanju naslednica.

Retko su davali intervjue, a Sale Tropiko je jednom prilikom istakao da je upravo u tome tajna njihovog uspešnog braka.

"Ljubav se čuva tako što se njom treba baviti i time što se ne eksponira previše. Danas se ljubav na društvenim mrežama predstavlja kao neka vrsta trofeja. Ako to ne potvrđuješ svaki dan, kao da je nema. Moj stav je drugačiji. Verujem da što više tu sreću čuvate za vas i radite na njoj, sve su manje šanse da bilo ko i bilo šta pokvari ono što gradite", rekao je pevač svojevremeno za "Hello".

Sale Tropiko se viđa sa bivšom ženom Jovanom Pajić
ATA / Antonio Ahel 

Kada su objavili da je njihovom braku došao kraj, pojedini detalji iz odnosa Jovane i Saleta dospeli su u javnost. Njihove komšije su ispričale da su posećivali psihoterapeuta, ali to, po svemu sudeći, nije bilo dovoljno da spasu bračnu zajednicu.

"Oboje su mi dragi i žao mi je što se ovo dogodilo. Znate, kada pogledate njihove Instagram profile i tu sreću, zagrljaje koje su do nedavno kačili, upravo tako su i živeli. Tako su delovali privatno, ali očigledno da su u svoja četiri zida imali problema. Išli su i kod psihoterapeuta, ali te terapije mogu biti opasna stvar. Možda izvuku iz tebe nešto što ti posle promeni život", rekao je ranije jedan njihov komšija za "Blic", dok je komšinica dodala:

"Površno smo tu razgovarale tokom leta. Kaže mi drugarica koja je tu jednom prilikom sedela sa njom da je pričala uobičajene stvari iz brake. Ne da imaju problem, nego da joj Sale zvoca kao što većina naših muževa radi. Ona nije radila, svoju karijeru je stavila po strani da odgaja devojčice i tu je verovatno kuljalo njeno nezadovoljstvo."

Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić se razvode jer su se emocije ugasile
INSTAGRAM/JOVANA___PAJIC 

Nakon razvoda, nekadašnji bračni par ostao je u prijateljskim odnosima i nastavio zajedno da brine o ćerkama, budući da su njihove interese stavili ispred svega.

"Sve što izađe loše na videlo, izađe od aktera te priče i tu deca najviše trpe. Mi zbog dece moramo da budemo u dobrim odnosima, jer svaki roditelj mora da stavi interese dece na prvo mesto. Ne znam zašto je to ljudima čudno, mi smo se civilizovano razišli, naravno da ću sa svojom decom otići na koncert njihovog tate. Deca znaju sve, decu ne možeš da slažeš, misliš da možeš da ih slažeš, a oni zapravo znaju sve. Zadovoljne su i meni je to najvažnije. Mislila sam da će im trebati više vremena da to prevaziđu, ali brzo su. Kada su mama i tata srećni i deca su srećna", rekla je Jovana jednom prilikom u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Neke od fotografija Jovane Pajić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jovana Pajić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna