Kurir televizija se za samo dve godine pozicionirala kao najgledaniji kolažni kablovski kanal u kablovskim sistemima u kojima je dostupna.

Više od 80 sati premijernog domaćeg programa na nedeljnom nivou omogućava bogatstvo i raznovrsnost aktuelnog sadržaja, po čemu je naša televizija postala prepoznatljiva.

Rast gledanosti Kurir televizije rezultat je programa koncipiranog po meri gledalaca različitih generacija, a karakteristika televizije od prvog dana rada je veliki broj originalnih TV formata i najbolji informativni program u Srbiji.

I u predstojećoj sezoni Kurir televizija ostaje najbrža i najaktuelnija, a od danas vas očekuju znatne novine: još više zabave, još bolji informativni program i nove sezone omiljenih emisija.

Ove jeseni na Kurir televiziji vas čeka bogat i raznovrstan program. Pričaće se!

ZABAVNI PROGRAM ZA SVE GENERACIJE gledalaca

Kada je reč o zabavnom programu, popularni formati zadržavaju koncept koji im je doneo uspeh, a biće obogaćeni novim segmentima i još zanimljivijim gostima, s ponosom najavljuje urednica Bojana Kesić.

PUSTI BRIGU - nova zabavna emisija koju će obožavati cela porodica

Nedelja po podne simbol je okupljanja porodice i ručka u krugu najbližih, a od 11. septembra ovo prijatno druženje biće upotpunjeno novom zabavnom emisijom na Kurir televiziji, koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. „Pusti brigu“ će razonoditi, rasteretiti i nasmejati celu porodicu, a garancija za to je sjajna ekipa, odabrani gosti, puno dobre muzike i priče iz svakodnevnog života, uz razna zanimljiva takmičenja za goste i publiku.

Kroz tročasovni zabavni porodični šou vodi vas harizmatična glumica Suzana Petričević. Ona će se na duhovit način nositi sa svim izazovima s kojima se suočava jedna žena u Srbiji pokušavajući da nakratko ostavi brige po strani, a pored nje svake nedelje s publikom se druži i šarmantni Dejan Šutanovac. On je vrhunski kuvar koji priprema nedeljni ručak i nesebično deli male tajne kulinarskog zanata.

„Pusti brigu“ će se emitovati nedeljom u terminu od 13 časova.

3158533_preview_ff.jpg
Promo 

MAJKE I SNAJKE - treća sezona najpoznatijeg kulinarskog takmičenja

Novi takmičari, njihove neobične porodične priče, puno smeha i odlični recepti čekaju vas u novoj sezoni „Majki i snajki“ na Kurir televiziji svakog radnog dana u terminu od 18. i subotom od 17.10 časova. Ovaj šou popularnost je stekao zahvaljujući savršenom miksu harizmatičnih i zabavnih voditelja, kulinarskih umeća porodica iz različitih krajeva Srbije i njihovih životnih priča bliskih svakome od nas. Voditelji su muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić i poznati beogradski kuvar Radomir Raša Vlačić.

Iako je reč o kulinarskom takmičenju, istovremeno je to priča o običnim ljudima koji žele da pokažu šta umeju, čije porodične priče se prepričavaju, a recepti prepisuju. Svako je dobrodošao da pokaže svoje kulinarske sposobnosti, da se druži, zabavi, stekne prelepe uspomene i osvoji vredne nagrade - potrebno je samo popuniti prijavu na sajtu Kurir.rs.

Kada je reč o kuvanju, u prethodnom periodu ste navikli da vam u emisiji „Rašina kuhinja“ vrhunski šef otkriva svoje tajne. Nove epizode sa sjajnim receptima i korisnim i primenjivim savetima stižu s novom sezonom, a Raša ostaje vaš omiljeni vodič kroz svet sjajnih ukusa.

3158535_majke-i-snajke-01_ff.jpg
Promo 

PULS SRBIJE

Puls Srbije nastavlja da se emituje radnim danima od 11 časova. Očekuju vas još aktuelnije teme, autentične priče i male novine za još bolji doživljaj. Voditeljskom paru koji čine Miloš Anđelković i Milica Marković pridružuje se Anastasija Čanović, a estradni komentator Ivan Gajić najavljuje nove sadržaje iz sveta poznatih.

3158537_puls-01_ff.jpg
Promo 

SCENIRANJE

Kada je reč o poznatim ličnostima, Ljiljana Stanišić i Vanja Camović obećavaju odličnu sezonu omiljenog šoua „Sceniranje“ sa velikim imenima koja do sada nisu imale priliku da ugoste. Termin emitovanja ostaje nedeljom od 20 časova.

3158547_sceniranje-03_ff.jpg
Promo 

REALNA PRIČA

Realna priča emituje se u novom terminu, utorkom od 22.50, a Isidora Lukić gledaocima predstavlja malo drugačiji koncept poznatog formata. U novoj sezoni „Realne priče“ ljude sa impresivnim biografijama videćemo ne samo u studiju već i u njihovom kraju, kući ili na poslu.

3158543_realna-prica-01_ff.jpg
Promo 

MOZAIK

I ove jeseni ljubitelje kvizova radnim danima u 17.15 časova na Kurir televiziji očekuje „Mozaik“, kviz za celu porodicu, i omiljena voditeljka Danijela Pantić. Ako ste spremni da odete korak dalje od praćenja kviza iz fotelje i testirate svoju brzinu, spretnost i znanje, a pritom se i zabavite, prijavite se za učešće u kvizu „Mozaik“ na sajtu Kurir.rs!

3158553_ukrstenica-pozadina-1_ff.jpg
Promo 

JUTARNJI PROGRAM S NAJBRŽIM RASTOM

Od 5. septembra „Redakcija“, jutarnji program Kurir televizije koji vode šarmantni voditeljski par Olja Lazarević i Vladimir Karalejić, baviće se još detaljnije i posvećenije svim aktuelnim temama koje zanimaju gledaoce. Urednica jutarnjeg programa Snežana Petrović ističe da gledaoci i dalje mogu da očekuju najbrže informacije, aktuelne teme i sjajne goste i da neće biti suštinskih izmena, jer emisija ima odličnu gledanost, koja konstantno raste.

3158545_redakcija-01_ff.jpg
Promo 

NAJBOLJI INFORMATIVNI PROGRAM

Informativni program Kurir televizije pozicionirao se visoko zahvaljujući mogućnostima koje pruža integrisana redakcija Kurira. Istovremeno se pripremaju sadržaji za televiziju, veb, print i mreže, razmenjuju se materijali i ukrštaju ekspertiza i iskustvo članova tima, što rezultira brzinom i aktuelnošću.

Prvi čovek informative na Kurir televiziji Zoran Mihajlović tvrdi da, bez obzira na stalni trend rasta, konstantno osluškuju potrebe publike i nastoje da na njih adekvatno odgovore. Upravo iz tog razloga s jesenjom sezonom stižu promene u konceptu najvažnijih informativnih emisija.

CENTRALNI DNEVNIK

Najznačajnija novost biće produženo trajanje „Centralnog dnevnika“, koji se emituje svakog dana od 18.55, a radnim danima će trajati čak sat vremena. Osim pregleda najnovijih informacija i događaja iz zemlje i sveta, uključujući kulturu, zabavu i sport, centralna informativna emisija će analizirati najvažnije teme dana u razgovoru sa sagovornicima, a sve to uz uživo uključenje reportera s terena. „Centralni dnevnik“ ostaje prepoznatljiv po kratkoj i dinamičnoj formi prezentovanja vesti, kako bi gledaoci bili u mogućnosti da dobiju sve najvažnije informacije iz svih oblasti.

Pored „Centralnog dnevnika“, na Kurir televiziji se emituju „Popodnevni dnevnik“ u 16.55 časova i „Večernji dnevnik“ u 21.40 časova, kao i do sada. Takođe, od 7.55 časova na svakih sat vremena u pet minuta do punog sata i ubuduće ćete imati priliku da pratite „Brze vesti“, najgledaniji kratki pregled najvažnijih informacija.

3158531_info-blok-01_ff.jpg
Promo 

USIJANJE

Dnevni društveno-politički tok-šou „Usijanje“, čija je popularnost konstantno u usponu, u novoj sezoni dobija novi termin, i to od 19.55 časova radnim danima i subotom. Urednice i voditeljke su poznata TV lica Silvija Slamnig i Jelena Pejović, a koncept podrazumeva gostovanje najrelevantnijih sagovornika koji analiziraju vruće teme iz društveno-političkog života.

3158549_usijanje-03_ff.jpg
Promo 

CRNA HRONIKA

Znatnu promenu koncepta doživeće emisija „Crna hronika“. Sastavni deo svake epizode biće ekskluzivne ispovesti ljudi koji su sa obe strane zakona, a koji su bili akteri priča s naslovnih strana. Svake nedelje od 19.20. Jelena Pejović sa gostima analizira vesti i događaje koji su potresli Srbiju.

3158541_crna-hronika-01_ff.jpg
Promo 

CRVENI KARTON

Emisija „Crveni karton“ u novoj sezoni emituje se u novom terminu, nedeljom od 16 časova. Autor i voditelj Svetislav Basara, pisac i kolumnista Kurira, nastavlja da intrigira javnost izborom tema, pitanjima koja postavlja gostima, a nekad i samim izborom gostiju.

3158539_basara-01_ff.jpg
Promo 

FILMSKA I SERIJSKA OSTVARENJA IZ BOGATE DOMAĆE PRODUKCIJE

Kada je reč o serijskom, filmskom i dokumentarnom programu, u jesenjoj sezoni nastavljamo da obezbeđujemo najbolja domaća ostvarenja. Ivan Kleut, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije, najavljuje nove naslove i ističe da će serije i ubuduće biti podeljene po kategorijama: Serije koje smo voleli, Porodične serije i Krimi-serije, s tim što se uvode i Serije u 3, koje će se emitovati svakog dana od 15 časova.

TIM KOJI POBEĐUJE

Redakciju Kurira čini veliki tim ljudi, iskusnih profesionalaca, koje vode Aleksandar Ðondović i Branislava Majdarević, uz Rajka Nedića i Mladena Radulovića. Kada je reč o televiziji, na čelu informativnog programa je Zoran Mihajlović, urednica jutarnjeg programa je Snežana Petrović, a urednica zabavnog programa Bojana Kesić. Oni su složni u oceni da je Kurir televizija uspela da se pozicionira među najgledanije kablovske programe u zemlji zahvaljujući pre svega ozbiljnom radu i posvećenosti tima od više od 200 ljudi, a zatim i zahvaljujući veličini i snazi medijskog sistema „Adrija medija grup“.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.