Luksuzna svadba koju planiraju Đorđe Đoković i njegova verenica Saška Veselinov već je glavna tema, a u Crnoj Gori gde će se održati čak su se saznali detalji. Čini se da će Đoletovo venčanje biti možda i glamuroznije od Novakovog. Zasad se još "lome koplja" oko toga gde će se obaviti sama ceremonija.

Poznato je da mladoženjini imaju posebnu vezu sa Sabornom crkvom u Beogradu. Novak ovde osveštava kolač za svoju slavu - Aranđelovdan, a bio je i domaćin crkvene slave. Međutim, šuška se da bi mladini više voleli da se ona venča u Hramu Svetog Save. Zli jezici kažu da će se već po tome videti čija će biti "poslednja" u ovom braku. Ono što je već poznato, to je da mladenci nakon sudbonosnog "da" kreću u Crnu Goru, a evo šta je sve u planu...

U Crnu Goru, mladenci stižu sa 80 zvanica, piše Kurir. Đorđe i njegova trudna verenica su se pobrinuli da za svakog gosta i njegovu pratilju (pratioca) obezbede ne samo avionske karte već i smeštaj u jednom luksuznom hotelu. Cena noćenja - prava "sitnica" - 3.300 evra za svaki par.

saska veselinov 3.jpg
Instagram / saskaveselinov 

Treba imati u vidu da će gosti ostati puna četiri dana, a isplanirano je nekoliko žurki. Već se pročulo i da će za svaku biti propisan poseban dres kod pa dame već sigurno užurbano pripremaju toalete. 

Poznato je da Đorđe ne žali para kad je reč o njegovoj ljubavi, pa je za veridbu već platio prsten punih 10.000 evra. Kako pišu mediji, u pitanju je dijamant, a pri izboru je pomagala čak i mama Dijana.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Instagram/saskaveselinov 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna