Aleksandar Srećković Kubura već godinama zajedno sa svojim kumom pravi rakiju i vino, a uskoro planiraju i da od toga naprave privatni biznis. Glumac uživa u seoskim poslovima, što je u više navrata i isticao, a ovih dana osim što peče rakiju, priprema i zimnicu, ali i drva za zimu, s obzirom na to da je naručio čitav kamion drva za ogrev.

Aleksandar Srećković Kubura
Instagram/kubura.kubura 

On je sada na društvenim mrežama podelio fotografije sa svog imanja, pokazavši da mu je vikend protekao radno, ali da će uskoro i rakija i zimnica biti spremni.

Aleksandar Srećković Kubura
Instagram/kubura.kubura 

Seosko imanje je već godinama njegova oaza mira, a već duže vreme Kubura u Beograd dolazi samo zbog poslovnih obaveza, budući da mu mir mnogo više prija od gradske vreve.

Aleksandar Srećković Kubura
Instagram/kubura.kubura 

"Uskoro bi trebalo da počnemo da pripremamo kajsije, jabuke, dunje i šljive za rakiju, ali i proizvodnju vina. Za jedno dve-tri godine planiram da sa kumom otvorim malu butik destileriju, a onda i vinariju, a u planu je i da napravimo etno-selo u Ratini, gde je ušće Zapadne Morave u Ibar. Imam 49 godina i osećam potrebu za mirnijim životom, životom koji nije lišen teškog rada već stresa. Fizički rad me jako opušta, pogotovo kada posle napora dobijem konkretan proizvod", rekao je Kubura nedavno za "Alo".

Glumac je, inače, veći deo života proveo u srcu Beograda, na Vračaru, ali je priznao da je tempo života u centru glavnog grada počeo da mu smeta.

"Došao sam ’91. godine u Beograd i od tada sam na Vračaru. To mi je bilo omiljeno mesto, ali poslednjih deset godina to nije više tako. To mesto postaje mentalno surovo za život. Tražim polako nešto u široj okolini Beograda, nešto što će mi biti utočište, da mogu da nađem svoj mir. Sad su nakon korone cene skočile, ali ćemo nešto naći. Kuća ili stan, bitan mi je mir", rekao je jednom prilikom za "Blic" Kubura.

Glumac se, inače, nakon više od dve decenije braka razveo od supruge Marije Savić Srećković sa kojom ima dva sina.

Još fotografija Aleksandra Srećkovića Kubure pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/kubura.kubura Aleksandar Srećković Kubura

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna