Glumica Natalija Vlahović Čuljković, koja je srca publike osvojila ulogom u seriji "Srećni ljudi" gde je tumačila Sonju, najbolju drugaricu glavne junakinje Đine (Dubravka Mijatović), iznenada je završila u bolnici u Crnoj Gori.

Natalija je, naime, prisustvovala rođendanu Mirjane Zečević, supruge Žarka Zečevića, kada joj je pozlilo. Odmah je hospitalizovana, lekari su ustanovili da je doživela infarkt, i urađene su joj sve potrebne analize, piše "Kurir".

Natalija Vlahović Čuljković
Printscreen / RTS 

Glumica se i dalje nalazi u bolnici u Crnoj Gori, odakle će biti prebačena na lečenje u Beograd, a vest o zdravstvenim problemima svoje majke potvrdila je njena ćerka Tea Čuljković.

"Tačno je, mama je iznenada doživela infarkt. Molim vas samo da nas razumete u ovoj situaciji", rekla je Natalijina naslednica za pomenuti list.

Nataliji Vlahović Čuljković mnogi su predviđali veliku slavu, ali je ona nakon smrti muža odlučila da glumačku karijeru ostavi po strani i posveti se odgajanju ćerke.

Natalijin suprug Miloš Čuljković poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori 1998. godine, a više od deceniju nakon toga glumica nije učestvovala ni u jednom projektu na filmu, televiziji ili u pozorištu.

Glumica se, inače, na malim ekranima prvi put pojavila sa samo šest godina, i to u seriji "Grlom u jagode". Nakon što je završila Fakultet dramskih umetnosti, dobila je ulogu Sonje u "Srećnim ljudima", po kojoj je publika i danas pamti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna