Ceca Ražnatović je proslavila svoju rodnu Žitorađu, a meštani imaju samo reči hvale za popularnu pevačicu. "Ceca je super. Kada dođe ovde, vidim je opuštenu, izgleda kao i svako od nas. Obuče stare stvari, ne šminka se i uvek radi po kući. Hoće ona i u staroj kući da pomogne majci, da opere i počisti. 

Ne znam što ljude to čudi, pa ona je žena kao svaka druga. Ceca prošeta psa, svima se javi, nasmeje, uvek je ljubazna", ispričao je svojevremeno jedan od žitelja Žitorađe, za Kurir. Ražnatovići imaju dve kuće - jedna je ograđena visokom ogradom i moderno sređena, a u drugoj više boravi Cecina majka Mirjana...

ceca kuca majke mire zitoradja.jpg
Kurir / Nikola Anđić 

Prema rečima komšinice Dragice, ona ima dosta obaveza i stalno sprema zimnice za Cecu, njenog sina Veljka i drugu ćerku Lidiju. Čak drži i stoku i sama brine o njoj. 

Majka Mira je bila seoska učiteljica, dok je Slobodan radio kao mašinbravar i trgovca. Retko se mogu videti u javnosti. Ceca je za svoju majku uvek govorila da je bila vrlo stroga. 

mirjana velickovic sa suprugom.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene Ceca.

Ipak, u pevanju joj je pružila punu podršku i čak joj je, kako kaže, bila mentor. I danas je mama Mira glavni oslonac, naročito kad se u vili na Dedinju pripremaju slave i druga porodična okupljanja. I ovaj dom je nedavno renoviran, a kako izgledaju detalji, pogledajte u galeriji slika.

Printscreen/ Instagram Ceca Raznatovic Ražnatovićeva je dugo radila na uređenju svog doma, a sada može da uživa u velikom bazenu, sauni, prostoru za masažu... Ceca tu provodi najviše vremena, pa je želela da napravi sebi oazu mira.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

Tekst: Lepa&Srećna