Princeza Šarlin od Monaka je ponovo u centru pažnje svetskih medija, jer se vrlo retko pojavljuje u javnosti, a sad je sve iznenadila izgledom i odevanjem. Supruga princa Alberta izašla je s mužem i decom pred fotografe obučena u belo od glave do pete. Čipkana tunika bez rukava ostavlja utisak venčanice pa su neke od fotografija zaista iznenadile mnoge.

Uz duge svilene pantalone, njena odevna kombinacija je veoma formalna, što baš i nije u skladu sa prilikom za koju se spremila. Kneževska porodica je ovaj dan provela na "Monako pikniku", a evo ko jedini sme da prisustvuje ovom događaju...

"Monako piknik" je porodični skup u Parku princeze Antoanete koji je prvi promovisao princ Renije, suprug čuvene Grejs Keli. Njemu mogu da prisustvuju samo državljani Monaka i njihove supruge, ali je okupljanje, smatra se, veoma neformalno. Ima tu elemenata festivala, narodnog plesa, kao i vrtne zabave, pa je to prilika da princ i princeza uživaju u lokalnoj tradiciji.

princeza sarlin od monaka 0719256048.jpg
Profimedia 

"Divno je što, posle dvogodišnje pauze, možemo opet da učestvujemo u ovom tradicionalnom pikniku", izjavio je princ Albert. Nije objašnjavao da li je uzrok prekidu bio samo strah od korona virusa ili je i dugo odsustvo njegove supruge uticala na to. Podsetimo, Šarlin je prvo otputovala u svoju rodnu Južnu Afriku, a zatim ostala mesecima, navodno se lečeći od neke teške infekcije. 

Po povratku u Monako je dugo niko nije video, a onda je porodica saopštila da je smeštena u odgovarajuću ustanovu i da se vrlo sporo oporavlja. Mediji su prenosili kako je na psihijatrijskom lečenju, kao i da se bliži razvod. Nadimak "najtužnija princeza" je dobila odmah posle udaje za princa od Monaka, jer je na venčanju plakala, a gotovo nikad je niko nije slikao nasmejanu. Ovaj imidž je zadržala i po povratku na dvor posle lečenja, ali ipak izlazi s princem i decom.

Sedmogodišnji blizanci - princeza Gabrijela i princ Žak i sada su bili uz Alberta (64) i Šarlin (44). Oni redovno prisustvuju Monako pikniku još otkako su imali samo osam meseci. "Deca još ne razumeju šta se dešava, ali se uvek lepo provedu i igraju sa drugom decom", izjavio je njihov otac. 

Svi su bili vrlo neformalno obučeni - Albert bez kravate, u rasparenim pantalonama i sakou, samo je Šarlin odskočila svojom modnom kombinacijom.

princeza sarlin od monaka 0719266091.jpg
Profimedia 

Ona je uvek meta mnogih modnih komentara, pa pogledajte i druge njene "autfite" u galeriji slika!

Profimedia Uvek privlači pažnju svojim izgledom!

Izvor: Lepa&Srećna