Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović veoma je posvećena radu sa takmičarima "Zvezda Granda" kojima je ona mentor, a uzbuđenje pred sutrašnje finale raste iz minuta u minut.

Ceca kaže da joj je lako da se poistoveti sa kandidatima i da ih razume, jer je i sama nekada prolazila kroz isto.

"To je malo grč i trema, ja sam prolazila kroz te formate kada sam počinjala, tako da ja potpuno mogu da uđem u situacije njihove, kako se osećaju, šta proživljavaju u svojim lepim glavicama i talentovanim. Imam mnogo razumevanja, a mislim i da nisam mnogo stroga", iskrena je bila pevačica za "Blic".

Ceca je otkrila da je na početku karijere ulogu njenog mentora imala njena majka.

ceca00.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Kao jako mlada sam krenula, mama mi je bila mentor, ispravljala mi je greškice. Ja sam sa 5 godina stala na binu, sa 10 počela da nastupam na lokalnom nivou na veseljima, jer sam već bila zvezda na lokalnom nivou i čudo od deteta, sa 14 godina sam snimila prvi album, ostalo je istorija", rekla je Ceca, pa se prisetila kako je došlo do njenog prvog nastupa:

"Sa 5 godina prvi put na bini, pevačica zbog koje je bilo organizovano to takmičenje se razbolela, jer u to vreme, bili su strogi kriterijumi, ona je trebalo da bude pobednik tog takmičenja, da dobije papir da može da nastupa u nekom ekskluzivnom hotelu. Ona se razboli, nisu imali pevačicu, mamine kolege su znale, jer sam u zbornici pevala, tražili su da dođem ja da pevam, kako Ceca da dođe ona je dete, ima 5 godina, prepašće se, ali neka izađe. Izašla sam kao prava pevačica, tako je krenuo moj put spontano, pesma koju sam pevala je izvorna, 'Jedno jutro rano kad zora zarudi, ustala je svekrva snaju da probudi'".

Neka od Cecinih izdanja sa snimanja "Zvezda Granda" pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Moda za Zvezde Granda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna