Marko Vasiljević proslavio se ulogama u serijama "Tajne vinove loze" i "Ubice mog oca", kao i u filmu "Zaspanka za vojnike", a svojim rolama opravdao je epitet jednog od najtalentovanijih mladih glumaca. Rodom je iz Vrbasa, školovao se u Novom Sadu, a po završetku fakulteta doselio se u Beograd.

To je, kako je ranije ispričao, za njega bio težak period, budući da je bio bez posla i novca. Zato je odlučio da će, prvi put kad dođe do većeg novca, zaradu pametno uložiti.

Marko Vasiljević
Youtube / Printscreen / K1 Televizija 

To je i učinio, pa je od ušteđevine kupio imanje na kojem je zajedno sa bratom počeo da uzgaja orahe, kako jednog dana ne bi morao da brine o egzistenciji. Međutim, prihodi još nisu počeli da se ostvaruju, te se Marko sada našao u nezavidnoj finansijskoj situaciji.

"S tim sam počeo, ali mora puno da se ulaže dok se ne vide prvi prihodi. Za sada nemam rezultate", počeo je priču za "Story" Marko. 

Jedini projekat na kojem trenutno radi je predstava "Bilo bi šteta da biljke krepaju", ali ona ne može da mu obezbedi dovoljno sredstava za život.

"Trenutno radim samo ovu predstavu i mislim da od završetka studija nisam bio u goroj situaciji. S tim primanjima je nemoguće živeti kao podstanar u Beogradu. Tek u martu me očekuju tri projekta, do tada gledam da se preorijentišem ne bih li preživeo. Nisam neko ko očajava, stoga nastojim da pronađem rešenje", iskreno je rekao glumac za pomenuti magazin.

O svom privatnom životu oduvek je izbegavao da govori za medije, ali je sada priznao da ima devojku. Na pitanje kako je ona reagovala na njegove uloge u pomenutoj predstavi, budući da u njoj igra i strejt i gej muškarca, odgovorio je:

"Devojka ništa nije rekla, ne bih o svom privatnom životu da pričam. Reći ću vam samo da sam srećan."

Marko Vasiljević
Youtube / Printscreen / K1 Televizija 

Podsetimo, Marko je ranije govorio o tome na koji način je razmišljao kada je doneo odluku da novac uloži u imanje.

"U poslednje vreme pomalo mogu da biram šta ću da igram, do skoro sam bio presrećan kad mi ponude bilo kakvu ulogu. Nadam se da ću moći da živim samo od posla za koji sam se školovao, ali voleo bih da imam i plan B. Možda sam novac koji sam uložio u zemlju mogao da potrošim na putovanja ili da kupim motor, što i priliči mojim godinama. Ali, gledam dugoročno. Daleko od toga da su mi potrebni milioni, skroman sam čovek, samo bih voleo da do četrdesete imam finansijsku odstupnicu koja će mi omogućiti da se glumom bavim u meri i na način koji meni prijaju", objasnio je on jednom prilikom za "Hello".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna