Voditeljka Sanja Marinković 2020. godine priznala je da je stavila tačku na odnos sa bivšim mužem Aleksandrom Uhrinom, sa kojim ima sina Strahinju. Kako je tada navela, dve godine su posećivali terapeuta i pokušavali da sačuvaju brak, ali pošto im to nije uspevalo odlučili su da se raziđu i zadrže prijateljski odnos.

Nastavili su zajedno da učestvuju u odgajanju sina, a voditeljka je nakon ljubavnog brodoloma smogla snage da sa osmehom nastavi dalje i posvetila se poslu i putovanjima. Ne krije da joj prija muška pažnja, a kako kaže, muškarci u inostranstvu joj se češće udvaraju jer ne znaju da je javna ličnost.

"Nikada nisam verovala da sam posebna i drugačija zato što se bavim ovim poslom i zaista je potpuno svejedno da li smo doktori nauka, pedikirke ili poznate voditeljke jer je želja za zaljubljivanjem i burnim emocijama ista. Na putovanjima, u inostranstvu, mi se muškarci više udvaraju, prilaze, izgovaraju najlepše komplimente, moguće i zato što ne znaju čime se bavim, već samo reaguju na moj osmeh, pokret ili stav. U Srbiji umeju da budu džentlmeni, veoma oprezni, ali i duhoviti i opušteni. Ja se zaljubljujem u energiju, način kako me neko gleda, u mozak, misli i rečenice koje izgovara i naravno - dodir. Verujem da je najbitnije za jednu ženu kada je princ poljubi da se ne pretvori u gusku, a to nema mnogo veze sa zanimanjem, već sa zaljubljivanjem", rekla je sada Sanja za magazin "Story".

Iako još nije pronašla svog princa, Sanja ne krije da ima udvarače i da joj prija muška pažnja, te je priznala da je ovo leto obeležio vrtlog strasti i nežnosti.

"Ne mogu da kažem da su se moje misli o ljubavi i emocijama ovog leta uklopile u avanture iz ljubavnih romana, ali bilo je strasnih epizoda koje su mi imponovale. Nagađanja tabloida bila su pogrešna kada je reč o imenima partnera, izboru i slikama, ali bila su ispravna da su mi oči sijale i osmeh bio lepši na nekim evropskim destinacijama zbog strasti i nežnosti. Pod naletima zaljubljenosti i ljubavnog zanosa umeju da posrnu i kraljice i naučnice, pa što ne bi i jedna voditeljka s 'Pinka'. Nikada nisam bila od onih koja tek tako juriša na nečije srce, vrlo sam emotivna i iracionalna, i što sam zrelija, odluke donosim suprotno svom razumu i slušam samo svoje srce, videćemo kako će to odrediti moj život dalje. Strpljivo čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život", iskrena je bila voditeljka.

Sanja Marinković je jednom prilikom govorila i o tome kakav sada odnos ima sa bivšim mužem i navela da će njih dvoje uvek jedno drugom biti najveća podrška, pogotovo onda kada život priredi teške trenutke.

"Baš smo prijatelji i mislim da je ta podrška nešto najvažnije. Ne idemo na piće, ne večeravamo nas dvoje, ali kada meni i Strahinji nešto treba, on je jedna od prvih adresa na koje se obratim. Čak i kad mi se tata razboleo, najveća podrška bili su mi rođeni brat i moj bivši muž. Čak i posle kada sam prolazila kroz teške periode, kada mi se brat ne javi u tri, četiri ujutru, imala sam slobodu da pozovem njega", ispričala je ranije voditeljka.

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic, Instagram / sanjamarinkovicofficial Izdanja Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna