Samo nekoliko dana nakon velike sreće zbog premijere prvog dugometražnog filma njegove ćerke Sandre Mitrović, Željka Mitrovića sačekale su tužne vesti. Naime, njegov brat Jovan Mitrović preminuo je 29. avgusta u 71. godini života.

Vest o porodičnoj tragediji saopštena je u Nacionalnom dnevniku na TV "Pink", a vlasnik ove kompanije ne može da sakrije tugu zbog velikog gubitka.

Kako prenose mediji, Jovan Mitrović rođen je 18. septembra 1951. u Beogradu gde je završio osnovno i akademsko obrazovanje na Elektrotehničkom fakultetu.

U bivšoj Jugoslaviji radio je na povezivanju kompjuterskih sistema u bankama i poštama, što je 1992. godine rezultiralo i otvaranjem firme koja je poslovala u Beogradu i Beču.

Od 1999. godine bio je na poziciji direktora "Pink media sistema" i jedan je od začetnika "Pinkovih" televizijskih kanala u dijaspori. Jovan Mitrović biće sahranjen na groblju Otakring u Beču, 8. septembra u 13 časova.

Željko Mitrović, inače, retko za medije govori o privatnom životu i članovima svoje porodice, a svojevremeno je u jednom od intervjua istakao da mu je supruga Milica najveća podrška, te nema sumnje da mu ona i u ovim teškim trenucima pruža najveću utehu.

"Osim moje muzike koju Milica prezire i činjenice da ona gleda 'Pink', a ja ostale 'Pinkove' filmske kanale, svi ostali afiniteti, čak i senzibiliteti su nam se stopili i postali identični. Milica je savršena žena i supruga, u svakom smislu predstavlja osovinu i stub naše porodice", rekao je Mitrović svojevremeno za "Hello".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna