Prva žena Željka Mitrovića ovih dana ima veliki razlog za slavlje. Sonja Mitrović Hani je blistala u Nišu, gde je njena i Željkova ćerka Sandra doživela uspeh na  Filmskom festivalu.

Predstavljen je njen film "Komedija na tri sprata", a ovo je prvi put da - nakon niza kratkih filmova - snimi i prvi dugometražni, i to sa sjajnom glumačkom ekipom. Bili su tu Boda Ninković, Pavle Mensur, Vesna Trivalić...

Uz brojne popularne glumce na crvenom tepihu, premijeri su prisustvovali i Željko, ali i njegova sadašnja supruga Milica koja je objavila i sliku na svom Instagram profilu. 

zeljko mitrovic prva zena hani.jpg
Instagram / milica.mitrovic.pink 

"Bravo Sandra", uputila je Milica čestitke Željkovoj ćerki. Na slici je i Aleksandar, Sandrin brat. Hani je svojevremeno imala uspešnu muzičku karijeru, ali se potpuno povukla sa javne scene i posvetila odgajanju dece.

"I dok sam pevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena deci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana", ispričala je Hani svojevremeno.

"Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvek sam mrzela izraz samohrana majka", kazala je Hani.

sandra mitrovic.jpg
Instagram / sandramitrovic 

"Dobila nagradu ili ne, mama i tata su uvek ponosni na mene, često crvenim zbog njih. Mami sam uvek najbolja i ne postoji stvar koju za mene ne bi uradila. Uvek mi je bila vetar u leđa. Tata je takođe uvek bio tu, podrška na svoj način, možda veći kritičar", ispričala je Sandra o svojim roditeljima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna