Ljubav Olivere Bacić i Miodraga Dragičevića odvijala se, kako i sami kažu, kao na filmu. Posle manje od godinu dana ljubavi stali su na "ludi kamen" i dobili naslednicu, a iako su se poznavali iz glumačkih krugova, spojila ih je, ipak, muzika.

"Nas dvoje smo se znali iz viđenja, povremeno bismo se našli u istom društvu, ali taj sudbonosni momenat prepoznavanja dogodio se u muzičkom studiju. Onog sekunda kad je ušao nekako sam znala da je on prava osoba za mene. Moram priznati da sam se malo uplašila, nije mi bilo baš svejedno. Svi mi imamo intuiciju i kad ti se dogodi nešto tako veliko, uplašiš se jer to ne očekuješ", ispričala je Olivera svojevremeno za "Hello", a Miodrag je dodao:

"Pogledao sam je i odmah znao da je neverovatna. Stvari su se zatim nizale spontano. Valjda to mora tako, da ti se desi u trenutku ili se ne desi uopšte. Vreme je relativna stvar."

Olivera i Miodrag venčali su se u oktobru 2021. godine, kada je glumica bila u osmom mesecu trudnoće, a slavlju u jednom restoranu u Skadarliji prisustvovao je samo najuži krug porodice i prijatelja.

Manje od mesec dana kasnije, 9. novembra, rodila im se ćerka Vasilija koja je postala centar njihovog sveta. Iako na samom početku, priznaju, nisu znali ni da promene pelenu, brzo su ušli u rutinu.

"Neispavani smo, ali nam je super, brzo smo učili. U početku nijedno od nas dvoje nije znalo da promeni pelenu, a sada nam je to prešlo u rutinu. Beba svakog dana nauči nešto novo, a i mi zajedno sa njom. Sve troje rastemo i razvijamo se", rekla je glumica nakon rođenja naslednice za magazin "Gloria".

Miodrag ravnopravno sa suprugom učestvuje u svim obavezama oko bebe.

"Učestvujem u svemu, od menjanja pelena i hranjenja do kupanja bebe. Volim da znam baš sve oko nje, i ako treba, nunam i nosim i po celu noć jer znam da će Olja obaviti sve ostalo. Sve radimo zajedno i dobar smo tim, ponekad je uspavljujemo čitavu noć. Olja me tera da spavam, ali ne želim, pa pružamo podršku jedno drugom, jedno nosi Vasiliju, a drugo popije kafu da ostane budno, i tako ukrug. Ako sledećeg dana radim, imam probu ili predstavu, onda je dosta naporno, ali mislim da se čoveku bioritam nekako prirodno podesi da može sve to da izgura. Uostalom, oboje smo mladi i imamo snage", istakao je tada glumac.

Olja i Miša u junu ove godine krstili su ćerku, a kuma je bila glumica Sanja Marković, koja je široj javnosti postala poznata nakon uloge u filmu "Toma", gde je tumačila Gordanu Zdravković, četvrtu suprugu Tome Zdravkovića.

I dok se o emotivnom životu Olivere Bacić pre veze sa Dragičevićem nije pisalo u medijima, Miodragov ljubavni život bio je poznat javnosti. On je, naime, tri godine bio u vezi sa koleginicom Ivom Ilinčić, a raskinuli su 2019. godine. Nakon raskida sa Ivom, a pre nego što je otpočeo vezu sa Oliverom, Miodrag je imao romansu sa Leom Savin, ćerkom poznatog reditelja Egona Savina. 

Zanimljivo je da su Miodrag i Iva u vreme dok su bili u vezi igrali u seriji "Žigosani u reketu", u kojoj je istovremeno glumila i Dragičevićeva sadašnja supruga Olivera.

Još fotografija Miodraga Dragičevića i Olivere Bacić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/oly_faith_ Olivera Bacić i Miodrag Dragičević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna