Naslednice Gorana Gluhakovića su bliznakinje koje su ove godine proslavile 17. rođendan, a pevač priznaje da ga je svojevremeno njihovo rođenje iznenadilo budući da u njegovoj porodici niko nikada nije imao blizance.

"Dok nisam dobio bliznakinje nisam imao dodira sa blizancima, iskreno rečeno. Dok je kod moje supruge u porodici drugačije, tako da smo verovatno njih dve dobili po njenoj liniji. Iz moje prespektive moram da kažem da je to nešto najlepše što čovek može da doživi. Mada frka je bila u početku, prvih godinu dana, a posle su one postale dovoljne same sebi. Kasnije, kada smo porodično išli na letovanje, supruga i ja smo se osećali kao da idemo na medeni mesec svaki put jer njih dve imaju svoju priču, igraju se jedna sa drugom", ispričao je Goran za "Grand Online".

Iako su njegove ćerke sada već devojke, Goran ne krije da ipak i dalje postoje izazovi i roditeljske brige, ali da se sa svime što nosi pubertet i on i supruga odlično snalaze. Bez obzira na to što se decenijama bavi muzikom, pevač nikada nije naslednicama nametao svoj muzički ukus, već ih je puštao da se same pronađu u onome što im najviše prija.

"Sada ih uglavnom vozim i dovozim na žurke, sada je ta faza. Što se tiče muzike, istina je da slušaju ovu modernu, ali neverovatno je da slušaju od 'Bijelog dugmeta' do Vojaža. Ove godine su slavile Srpsku novu godinu kod nas kući, bile su tu i ćerkice Saše Matića i ja sam došao sa svirke i šokirao se. Naslušao sam se takvih pesama, od 'Lipe cvatu' do ove najmodernije muzike. Mada zaista nemam uticaj na njih u smislu da treba da slušaju ono što ja volim, neka deca slušaju šta hoće", iskren je muzičar.

S obzirom na to da je često, kako sam kaže, u ulozi "taksiste" svojim ćerkama, dešavale su mu se i određene anegdote.

"Mnogo mojih drugara drži lokale u koje one odlaze, pa im često rezervišem sto i obično klinci kada me vide pitaju odmah gde pevam, a ja im kažem i objasnim da sam to veče na straži", našalio se pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna