Aleksandra (19) i Tara (15) često se mogu videti u publici na koncertima svog oca Saše Matića, ali pevač smatra da mlađoj naslednici ipak nije mesto na onim nastupima koji počinju daleko iza ponoći.

Glavnu reč u kući, kako je otkrio, ima njegova supruga Anđelija.

"Vrlo često dolaze na moje koncerte. Čak me je ova mlađa pitala da li mogu da dođu na moj nastup. Ja sam joj rekao da ako misli da je to u redu, da dođe. Baš da dolazi u pola 2 noću sa 15 godina, nije u redu. Nemam ja razloga da proveravam kada one dolaze kući. Tu je mama, a ona je u kući bič Božiji", iskren je bio pevač na "Kurir" televiziji.

Iako su mnogi naslednici njegovih kolega krenuli stopama roditelja i počeli da se bave muzikom, Saša kaže da sa njegovim ćerkama to nije slučaj i da one imaju drugačija interesovanja.

"Nisu one bile zagrejane uopšte za muziku. Prihvatio sam da je to njihov izbor i to je sasvim u redu. Da se bave muzikom na foru, to nikako", iskren je bio Matić.

On se osvrnuo i na karijeru Anastasije Ražnatović, sa čijom porodicom je veoma blizak, te istakao da bi voleo da sarađuje sa Cecinom naslednicom.

Budući da Anastasija i sama piše tekstove pesama, Saša Matić rekao je da bi to bila odlična prilika da udruže snage.

"Zašto da ne, i ja se bavim komponovanjem. To bi bilo baš dobro. Ako radi tekstove, neka napiše jedan, ja ću da uradim kompoziciju i da snimimo to. Možemo i da prodamo to, zašto da ne", rekao je Saša Matić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna