Voditeljka vremenske prognoze na TV "Pink" Marija Egelja uživa u blagoslovenom stanju. Ona i njen suprug Aleksandar Dabić, za kog se udala pre nešto više od mesec i po dana, u novembru će dobiti sina, a voditeljki njena jača polovina u svemu ugađa.

"Mažena sam i pažena trudnica, ali tako je bilo i dok sam mu bila devojka, verenica, pa sada i žena, tako da se ništa nije posebno promenilo, osim što mi kažu da blistam", rekla je Marija za "Informer".

Trudna Marija Egelja
ATA / Antonio Ahel 

I dok ona nije odmah shvatila da je u drugom stanju, njen suprug je, kako je ispričala, bio siguran da je trudna i da je prinova na putu. Iako je informacija vrlo brzo procurela u javnost, Marija sve do sada za medije nije želela da govori o trudnoći.

"Suprug se sada hvali kako je odmah znao da sam trudna. Pitala sam ga kako je znao, a on mi je odgovorio: 'Bila si posebna, srećnija'. Što se mene tiče, tek sam pred kraj drugog meseca shvatila da sam u drugom stanju. Kada sam otišla na pregled, bilo mi je jasno da je to to. Na početku nismo želeli da tu vest previše širimo i objavljujemo svima", rekla je ona.

Aleksandar, koji je inače bivši fudbaler, a sada biznismen, bio je ubeđen da on i Marija čekaju ćerku. Međutim, ispostavilo se da u njihov dom stiže dečak.

Marija Egelja
Instagram/marija.egelja 

"Da, dečak. Pre nego što smo otišli na kontrolni pregled gde će nam reći kog je pola beba, moj suprug je govorio: 'Ma, sto posto je devojčica jer si ti tako slatka i mora biti neka princeza kao ti'. Što se mene tiče, najvažnije je da beba bude dobro i zdravo, pol je manje važan", rekla je za pomenuti medij voditeljka, čiji suprug već prognozira da će naslednik biti fudbaler:

"Tata kaže da će igrati fudbal kao napadač, pošto je on igrao fudbal, kao i njegov brat i otac, i moj tata. Pošto me beba šutira nekad jače, nekad slabije, suprug kaže: 'Dobar mu je udarac, biće dobar špic'. Za sada te udarce dobro podnosim, a doktorka mi kaže da će biti još jači."

Marija i njen suprug su, inače, nakon svadbe otputovali na medeni mesec na Majorku, a fotografije sa njihovog bračnog putovanja možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/Marija Egelja Marija Egelja Medeni Mesec

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna