Dragana Mirković i Toni Bijelić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihovu ljubav nikada nisu pratile intrige i skandali. U skladnoj zajednici dugoj više od dve decenije dobili su ćerku Manuelu i sina Marka, a mnogi i ne znaju ko je bio velika ljubav popularne pevačice pre nego što je njeno srce zauvek osvojio Toni.

Reč je o biznismenu i menadžeru Zoranu Bašanoviću, sa kojim je devedesetih godina Dragana bila u vezi, a koji joj je ujedno bio i menadžer.

Kako prenose mediji, njihova veza trajala je nekoliko godina, nakon čega su stavili tačku i na emotivni i na poslovni odnos.

Zoran Bašanović
Youtube / Printscreen / Nasa Televizija Zoran Bašanović

U jednom intervjuu, koji je dao 2010. godine, Bašanović je govorio o romansi sa Draganom, te otkrio da su se on i popularna pevačica jednom prilikom čak i tajno venčali, ali da taj brak nije bio važeći.

"Mnogo vremena smo tada provodili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije", ispričao je on svojevremeno.

Dragana Mirković o svom emotivnom životu pre braka sa Tonijem nije govorila za javnost, a o ljubavi sa sadašnjim mužem uvek govori sa mnogo emocija i ponosa.

muz dragane mirkovic
Instagram/Dragana Mirkovic 

"Nikada me nije pitao kada dolazim kući, a niti će. Takođe, kada je on na poslovnim sastancima, nikada ga ne zovem da pitam kada će kući.Takva okupljanja znaju da traju do kasno u noć ili čak celu noć. Uvek znam gde je i ne brinem se", rekla je pevačica jednom prilikom za "Alo" i dodala da u njihovom braku nikada nije bilo ljubomore.

"Ma kakva ljubomora, nema mesta za to ni kod mene ni kod Tonija. Nemamo razloga za to, mi smo vrlo slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru", rekla je ona.

Još fotografija Dragane Mirković možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/Dragana Mirkovic Pevačica kojoj bi mnogi pozavideli na životu, uživa u luksuznom odmaralištu, a obožavaocima je pokazala kako se zaista provodi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna