Još dok je bila devojka, pevačica Dragica Radosavljević Cakana nije se ustručavala da radi bilo koji posao kako bi zaradila novac za džeparac.

Ni ne sluteći za šta se zapravo prijavila, pevačica je prvu platu zaradila čisteći toalete, ali se zbog toga nikada nije pokajala jer ističe da su se ona i njena prijateljica u svemu tome i odlično zabavile.

"Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile", sa osmehom se prisetila pevačica u emisiji "Iz profila".

Cakana o ćerki Mariji
Youtube/Printscreen/Suzanin izbor 

Prvi zarađen novac Cakana je uložila u renoviranje porodične kuće, kako bi finansijski pomogla svojim roditeljima. Bilo im je potrebno novo kupatilo, pa je pevačica rešila da upravo na to potroši novac.

"Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka, kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena", rekla je Cakana u pomenutoj emisiji.

Iako je tokom dugogodišnje muzičke karijere sebi uspela da obezbedi lagodan i lep život, Cakana je do danas ostala skromna i ističe da ne voli da se rasipa, niti da novac troši na skupu scensku garderobu.

"Sama se stilizujem, posle toliko godina bavljenja ovim poslom imam toliko toga, mogu sebi da priuštim. Ne mora to da bude neka firma, ne patim za Luj Vitonom i nekim markama, ali uvek imam da kupim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se pristojno sredim", rekla je pevačica nedavno za "Grand Online" i dodala:

"Nikada mi se nije dešavalo da za scenu kupim neke skupe stvari da bih se par puta pojavila na televiziji, par puta u nečemu što je plaćeno toliko, apsolutno ne. Pre ću da 'puknem' puno para za neki komad garderobe koji mogu da nosim u svakodnevnoj varijanti."

Još Cakaninih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dragica Radosaljević Cakana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna