Više od milion lajkova za samo jedan dan - to nije danas baš tako lako dobiti, posebno ako na slici nema nekog zavodljivog ženskog tela. Ipak, baš to je na svom Instagramu uspela da osvoji  Heorhina Rodrigez, fotografijom svoje prve tetovaže.

Verenica Kristijana Ronalda je odlučila da na levoj podlaktici istetovira dva slova i srce. U pitanju su, naravno, početna slova njenog i imena njenog verenika, slavnog fudbalera. U objavi na Instagramu je napisala samo kratku poruku: "U koži, duši i srcu." U krilu joj je Esmeralda, najmlađe dete, uz koju se vezuje i najveća sreća i najveća tragedija.

Njen brat blizanac je preminuo odmah po rođenju, pa su srca Kristijana i Heorhine povezana i tim teškim životnim iskušenjem.

Međutim, uz brojne lajkove i pozitivne komentare na sliku prve tetovaže lepe Heorhine, stigle su i kritike. Argentinka na istoj ruci nosi i skupocen sat i nakit o kojem se već naveliko piše. Njeni dragulji dostižu vrtoglave cene - "Roleks" košta pola miliona evra, krupni dijamant i safir na jednom prstenu su vredni 800.000 evra, a drugi je delo juvelira iz Kartijea i košta 700.000 evra. Onim "sitnijim" ukrasima se ni ne zna vrednost. Slika koja u krupnom kadru pokazuje baš ove dragocenosti izazvala je buru na Instagramu.

heorhina rodrigez2.jpg
Instagram / georginagio 

"Dobro, imaš dijamante i vredan nakit", glasi jedan komentar. "Ona uvek pokušava da bude u centru pažnje", "Nema leka za narcizam", dodali su drugi. Međutim, Heorhinini verni pratioci su tu da je odbrane. "Divna ti je tetovaža" i "Sasvim je to normalna stvar ko voli svoje" su mirniji komentari, dok su drugi spremni i na direktnu debatu. "A što je ti pratiš? Ako ti se ne sviđa, briši sa profila" kaže jedan fan, a prvi odgovara: "Ko si ti da mi kažeš šta ću da radim!" Rasprava koja podseća na naše rasplamsava se kraj slike, ali to Heorhini samo podiže vidljivost na ovoj društvenoj mreži.

Da li će je ona naterati da se manje doteruje i kiti? Pogledajte u galeriji neka od njenih prethodnih izdanja, pa tek onda procenjujte!

Profimedia Uživa kao fotomodel i Ronaldova verenica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna