Sprema se još jedna svadba u porodici Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Pevačica je nedavno uživala u slavlju svog brata Faruka Jahića koji je oženio sina Ejuba i pesmom razveselila sve svatove.  Sad je i njen sin najavio ženidbu pa se uzbuđeno čeka njena reakcija. 

Viktor Živojinović je sve iznenadio snimkom veridbe koju je objavio na svom Instagram profilu. Atmosfera je bila kao na filmu. Momak je okupio društvo, svi su uživali u vatrometu, mada još nije objavio kako je zavarao svoju buduću mladu i šta je naveo kao povod skupa.

viktor zivojinovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Vidi se da su oboje vrlo sportski odeveni - u šortsevima i majicama, pa je sigurno da se svečani razlog vrlo vešto sakrio. 

Po tagu na njegovom snimku vidi se da je izabranica Bojana Obradović, inače zaposlena u jednoj marketinškoj agenciji.

Ovo je iznenađenje za sve koji su do nedavno bili uvereni da se Viktor Živojinović zabavlja sa Milicom Tomašević. Lepa glumica je, pre svega par meseci, opisala koliko su Brena i Boba nju lepo prihvatili.

"Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende", izjavila je tada Milica koju su u medijima predstavili kao novu snajku porodice Živojinović.

milica tomasevic
Instagram / mtomasevic222 

Međutim, nova snajka je ipak, izgleda, Bojana, mada je Viktor prosidbu objavio samo kao stori na Instagramu, dok se zvanična fotografija mladog para i dalje čeka.

Prosidba Instagram/viktorernest

Izvor: Lepa&Srećna