Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić uživaju u prvim nedeljama sa naslednicom, a malena Đurđa u potpunosti je promenila njihove živote.

Neprospavane noći problem su sa kojim se suočava većina majki, pa tako nije zaobišao ni Mariju, koja priznaje da se prvih mesec dana privikavala na potpuno nov životni ritam.

"Ovaj osećaj ne može da se meri ni sa čim i najveće je uživanje ikada. Ali ono što je mene najviše mučilo jeste to što sam imala ritam da ležem u 3, 4 ujutru i onda se desilo to da sam sama sebi napravila problem i bila sam kao zombi prvih mesec dana", priznala je pevačica u emisiji "150 minuta".

Kako kaže, sada je odlučila da prihvati opštepoznati savet koji dobija većina novopečenih majki - "spavaj dok beba spava".

"Napokon sam prihvatila savet koji su mi dali da spavam kada beba spava i sada se ja trudim da to radim. Ali i ona je sada počela da spava noću i po 6 sati, tako da ću se uskoro preporoditi", rekla je Marija.

Nepuna dva meseca nakon rođenja ćerke pevačica je odlučila da se vrati poslu, doduše ne punim tempom.

"Ja sam takav tip, i pričala sam sa dosta ljudi i rekli su mi da je samo srećna mama dobra mama. Prosto, fali mi da me ispunjava posao jer ja radim od šesnaeste godine i vraćam se polako da otpevam makar jednom nedeljno da me mine želja. Ali onaj pun gas, videćemo", zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Marija je, inače, nakon porođaja opisala svoje iskustvo sa istog, te navela da je prošla bez ikakvih bolova i komplikacija.

"Ja bih svima poželela porođaj kao moj. Nisam ništa osetila. Toliko su svi prema meni bili divni i profesionalni. Beba je teška 2,8 kilograma. Nisam znala da su u bolnici bebe sa nama i zbunilo me je kad su je doneli odmah. Dojim je, sve je u najboljem redu. Nije postojao nikakav strah pred porođaj, jedva sam čekala da to doživim. Planiramo još dece kasnije, daće bog svega. Biće!", rekla je ona za "Blic" po izlasku iz porodilišta. 

Još fotografija Marije Mikić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija Mikić na festivalu "Pesma za Evroviziju '22"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna