Lena Kovačević nedavno se sa primorja vratila u Beograd gde su je dočekale poslovne obaveze, koje joj ne padaju teško nakon što je na odmoru "napunila baterije" za nove poduhvate.

"Super smo se proveli na odmoru, nije to bio toliko dugačak odmor kao nekih prethodnih godina i puno smo radili. Ali nekako spajam malo i odmor i posao", podelila je pevačica svoje utiske u emisiji "Premijera".

Na mestu gde je nekada, kao devojka, letovala sa društvom, sada je odmarala sa suprugom Veljkom i sinovima Teodorom i Vukom, te nije mogla da se ne priseti uspomena iz svojih ranih dvadesetih.

Pevačica ističe da rado evocira sećanja, kao i da se ne plaši starenja, već samo činjenice da vreme prebrzo prolazi.

Lena Kovačević o godinama i starenju
Printscreen/ YouTube eduTV 

"Kad se setim sebe kad sam bila i devojka i sad, kad već putujem sa velikom decom, naravno da podvlačiš neke crtice, ali to užasno brzo ide, taj prelazak od dvadesete. Evo ja sam ove godine napunila 40 godina, i ponosna sam na to. Imaš i strah, ne od starenja, nego od činjenice koliko vreme ide brzo. Iskreno govoreći, više me to uplaši i te uspomene, koliko je to sve jako brzo prošlo", iskrena je bila Lena u pomenutoj emisiji i dodala:

"Mislim da u ovim godinama, pa i tridesetim, kasnim tridesetim, to kako će se žena osećati jako zavisi od toga šta je radila u tim dvadesetim."

Lena Kovačević je, inače, nedavno za naš portal govorila o tome kako se neguje i kako održava vitku liniju.

"Vodim računa o ishrani, ali sam istovremeno i gurman i volim slatkiše, tako da nekako sa količinom balansiram. Najviše volim mediteransku ishranu, puno salata, imam sreću da čeznem i za salatama... Trudim se da sam svaki dan aktivna, nekad to uspeva, nekada ne, ali uživam u vežbama i nekom kardio treningu koji sama izmišljam. Volim hidratantne čistače lica koji ne suše kožu, i tonik, i serum i kremu sa visokim faktorom zašite od sunca, zatim laganu toniranu kremu. Kada nemam vremena ceo ovaj krug skraćujem, ali generalno sam 'opsednuta' negom kože i ujutru i uveče. Ne ležem sa šminkom, i čak sam je sa snimanja i u zoru skidala. Dva puta nedeljno koristim pilinge i maske, hidratantne maske i češće", rekla nam je Lena nedavno.

Još fotografija Lene Kovačević pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lena Kovačević otkrila kako se neguje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna