Pevač Petar Grašo jako dobro zna kako je živeti pod lupom javnosti. Iako je njegov život uvek intrigirao znatiželjnike, otkako je uplovio u vezu, a potom i brak sa Hanom Huljić, interesovanje se utrostručilo. 

"Anonimnost je kategorija od koje sam se oprostio pre 25 godina kada sam uzeo mikrofon. Naučite da živite sa saznanjem da vas svi poznaju dok hodate, ili barem misle da znaju. Ne smeta mi, ljudi ti prilaze, vole te i imaju potrebu da podele nešto što ih povezuje sa mojom muzikom. Volim ljude i nikada nisam imao ni jedno loše iskustvo, zapravo", rekao je muzičar i istakao da je i njegova supruga navikla na medijsku pažnju.

"Hana je takođe odrasla u porodici koja je pod lupom medija, a po prirodi je povučena osoba. Interesovanje medija za našu vezu je i dalje ogromno, ali mi se trudimo koliko god možemo da ne budemo uključeni u to i da živimo što dalje od tabloida. Tri četvrtine mog života je javno i vezano za medije i mnogo ljudi. Ovaj poslednji kvartal čuvam za sebe i ne delim ga sa svima", rekao za Story. hr Grašo koji je blagosloven ulogom oca. Ipak, sa suprugom i tek rođenom ćerkom ne provodi onoliok vremena koliko bi želeo zbog posla.

"Provodimo manje vremena zajedno nego što bih želeo, jer je ova sezona zaista prepuna koncerata koji su organizovani prošle godine, a pomereni za ovo leto zbog korona virusa. Zato su mi trenuci sa porodicom još dragoceniji. Srećan sam što sam blagosloven ulogom roditelja", rekao je Grašo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna