"Zvezda Granda" Biljana Sulimanović prolazi kroz težak životni period. Jako se radovala proširenju porodice, ali je bebu, nažalost, izgubila.

"Tačno je, moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Lekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gde sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus. Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca- potvrdila je slomljeno Biljana i dodala da je osim velikog gubitka, teško podnela i to što mora na kiretažu", ispričala je pevačica i priznala da joj je neizmerno teško.

"Teško nam je svima, ali gospod je tako hteo. Ne spavam danima, baš je teško. Da je lako da se zaboravi nije, ali trudim se da zajedno sa mojom porodicom prevaziđemo ovo što nas je snašlo. Moji roditelji, muž, sestra i braća daju mi najveću snagu. Bila sam kod mojih sve dok se nisam oporavila, a sad odmaram u stanu sa mužem", kaže za "Grandonline" Biljana koja će morati da sačeka da se njena životna želja da postane majka ispuni.  

"Lekari kažu da mogu posle tri meseca, ali da je najbolje da napravimo pauzu od godinu dana. Ali o tom- po tom, želim da sve ovo prvo prođe, da dođem sebi, pa ćemo videti za dalje", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna