Književnica Mirjana Bobić Mojsilović nedavno je kupila kuću u banatskom selu Mramorak, a meštani su jako srećni što im je ona sada komšnica.

"Polako, ali sigurno postajemo najpoznatije banatsko selo. Što se tiče Mire, ova kuća je pripadala jednoj staroj paorskoj bogatoj familiji. Kasnije su je nasledili neki lovci, koji su je prodali. Platila ju je 29.000 evra, što je vrlo povoljno. Pored velike kuće, ona je uz nju dobila i veliki plac. Čuo sam da će se baviti poljoprivredom, ima lepu baštu i sve uslove za uzgajanje voća i povrća", otkriva jedan meštanin za Kurir.

Inače, otkad je kupila nekretninu, Mirjana često boravi u Mramorku, gde o njoj svi imaju samo reči hvale.

"Često dolazi u selo, ovde joj se jako sviđa. Ljubazna je, svima se javi. Pre nekoliko dana videla sam je u prodavnici dok je kupovala namirnice. Primetila je da je posmatram, jer sam se iznenadila da je vidim kod nas u selu. Prišla mi je i pitala kako sam. Pitala sam je: 'Da li ste vi Mirjana Bobić Mojsilović?' Rekla je da jeste i da sam jako ljubazna. Baš volim njene emisije o Srbiji, mislim da je i obilazeći našu zemlju uzduž i popreko shvatila da je ovde najlepše i da se ovde treba skućiti",  rekla je jedna žiteljka ovog sela.

Mirijana Bobić Mojsilović u Mramorak će odlaziti povremeno, a ove poznate ličnosti su trajno grad zamenile selom.

Nenad Jezdić već godinama živi u Zabrdici kod Valjeva, gde je prve voćke je zasadio pre skoro 17 godina. 

 "Jeste, imam dvadeset hektara zemlje, a završiću u metar sa dva. Zato se ne predajem. Na početku nisam doživljavao sebe kao nekoga ko bi mogao da izgura sve ovo. Video sam sebe kao glumca. Da nemam tako razigranu maštu kao što imam, ne bi se ništa desilo, niti bi bilo u fazi u kojoj je sad", rekao je jednom prilikom on.

Privatni život Nenada Jezdića je prava nepoznanica za javnost
ATA Images/ Stefan Tomašević 

 "Moram vam reći da sam većinu ovih stvari koje ovde vidite platio od svoje glume. Od svih svojih serija, filmova, reklama došao sam do ovoga ovde gde sam sad. Časno je reći da su ovde pare i koje dugujem, ali to je taj rizik koji mora da postoji", otkrio je ranije bez lažne skromnosti.

Marija Petronijević je pre devet godina napustila Beograd i vratila se u rodno selo Visibaba, gde se bavi poljoprivredom i uzgaja jagode.

"Odrasla sam na selu. Verovatno da me je ta sredina formirala i usadila neke potrebe u meni i kada se ukazala prilika, prateći unutrašnju potrebu, počela sam da radim i tu stvar koju volim. Divno je kada vidite nešto što dolazi kao proizvod vašeg rada i kada taj napredak možete svakodnevno da primećujete", istakla je Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna