Žarko Stevanović osvojio je srca publike kao jedan od tragača u popularnom kvizu "Potera", čija jubilarna deseta sezona počinje da se emituje u ponedeljak, 29. avgusta.

Pred sam početak emitovanja nove sezone, Žarko je imao veliki razlog za slavlje, budući da je nakon dugogodišnje veze stao na "ludi kamen" sa svojom izabranicom Jelenom.

Jelena je na Fejsbuku objavila da je sada u braku sa Žarkom, a čestitke mladencima, u kojima su im mnogi poželeli dug i srećan brak, su se samo nizale. 

Jelena i Žarko su u ljubavi sedam godina, a popularni tragač je jednom prilikom ispričao da su se upoznali na koncertu grupe "Legende".

"Otišao sam da bih pomogao drugu, mom prijatelju iz kviza, a Jeleninom sa fakulteta. Imao sam zadatak da "odvučem" Jelenu na stranu, da bi on mogao da se udvara njenoj drugarici. Na kraju od njihove romanse nije bilo ništa, a među nama se rodila ljubav. Jelena veruje u sudbinu i sigurna je da bismo bili zajedno. Ja ne verujem u sudbinu, ali delim njen stav da smo rođeni jedno za drugo", ispričao je Žarko pre nekoliko meseci za magazin "Hello", a Jelena je dodala:

"Nikada nisam uspela da ga nagovorim da počne da sluša muziku uz koju smo se upoznali iako je ponekad pustim kod kuće. Inače, moram da kažem da je Žarko pažljiv i romantičan. Uvek se seti važnih datuma, nema potrebe da ga podsećam. Doduše, toliko dugo smo zajedno da smo skoro prestali da obraćamo pažnju na te stvari. Među nama je od prvog trenutka postojala neka energija. Prosto, osećali smo da bi trebalo ponovo da se vidimo. Pošto taj naš drug nije bio u Beogradu za vikend, našli smo se tek posle dva dana. Srećom, te godine je "Beer fest" zbog lošeg vremena trajao dan duže. U suprotnom, pitanje je kako bi se sve odvijalo."

Posle četiri i po godine veze, Jelena i Žarko odlučili su da otpočnu zajednički život.

Žarko Stevanović
Youtube / Printscreen / Damjan Petrovic 

"Bili smo vrlo mladi kada smo počeli zajedno da stanujemo, imali smo 23 godine, ali sve je nekako išlo postepeno i prirodno. Kada bismo odlazili jedno kod drugog, morali smo da nosimo stvari, knjige za fakultet, laptop... Shvatili smo da ćemo sebi olakšati ako budemo na istoj adresi. U svakoj vezi, pa tako i u našoj, ključni su razgovor i tolerancija. I kad ne mislimo isto, uspevamo da nađemo kompromisno rešenje. Sve radimo timski i to daje rezultate", objasnio je tada Žarko za pomenuti magazin.

Još fotografija Jelene i Žarka pogledajte u galeriji ispod.

Facebook / Jelena Jankovic Tragač iz kviza "Potera" Žarko Stevanović oženio se izabranicom Jelenom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna