Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već pet meseci su u srećnoj vezi, a mlada pevačica često provodi vreme u Sevilji, gde fudbaler živi i igra.

Iako njih dvoje često zajedno putuju i na druge destinacije, Anastasija je sada odlučila da se na neko vreme vrati u Srbiju kako bi bila sa porodicom, a najmlađi članovi njene familije posebno su se obradovali poklonima koji su stigli iz Španije.

Nemanja Gudelj je, naime, za Anastasijinog bratanca Željka i braću od tetke Iliju i Petra obezbedio dresove Sevilje sa ispisanim njihovim imenima.

Anastasija Ražnatović
Instagram/raznatovicanastasija 

Anastasija je po dolasku u Beograd u dresovima fotografisala Iliju i Petra, sinove svoje tetke Lidije, kao i malenog Željka, naslednika njenog rođenog brata Veljka, te uz sliku dodala emotikone koji simbolizuju ljubav, ne skrivajući oduševljenje.

Podsetimo, Nemanja Gudelj je Anastasijinu porodicu upoznao nakon dva meseca veze, kada je u maju ove godine došao u Beograd na proslavu pevačicinog 24. rođendana.

Ona je tom prilikom otkrila kako su se upoznali, ali i da li je fudbaler ljubomoran.

"Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej. Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može to da poruši", rekla je tada Anastasija, koja je otkrila i šta najviše voli da sprema svom dečku.

"Spremala sam mu pitu sa mesom", otkrila je ona kroz osmeh.

anastasija raznatovic nemanja gudelj
Profimedia, ATA / Antonio Ahel 

Kako se nedavno pisalo, Nemanja Gudelj je dobio ponudu da iz Sevilje pređe u turski fudbalski klub iz Trabzona, pa postoji mogućnost da će se zaljubljeni par uskoro preseliti u Tursku.

Još fotografija Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Paparazzo Lov // DNK Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u tržnom centru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna