Iako neguje prirodan izgled, Nataša Ninković pristalica je estetskih korekcija u meri u kojoj je to potrebno kako bi se licu pružila svežina i ublažile sitne nepravilnosti.

Tako se i sama nedavno podvrgla jednom tretmanu, a fotografijom sa doktorom se pohvalila na Instagramu, uz komentar:

"Zaslužan za moj 'svež' izgled."

Lepa glumica, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, je jednom prilikom otvoreno govorila o tome da je više puta razmišljala da li da operiše podočnjake.

"Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano", rekla je Nataša svojevremeno za medije.

Proslavljena umetnica svaku priliku koristi da istakne da je unutrašnja lepota na prvom mestu.

"Nisam ja nikada bila u tom smislu ta neka klasična lepotica, tako i ne doživljavam sebe, ali mislim da me niko nije uzeo za ulogu zbog toga, mislim da je moj karakter mnogo jači nego neka crta lica", rekla je ranije Nataša Ninković, koja je jednom prilikom dodala i da nema jutarnje rituale, osim ispijanja kafe.

"Ne praktikujem rituale, jer podrazumevaju ustaljenost i repetitivnost. Meni je svaki dan drugačiji i nemam volju da slepo sprovodim ono što mi ne pričinjava zadovoljstvo, samo zarad rutine. Jedini 'ritual' kog se držim je jutarnja kafa, koju volim da pijem sama, uz neku laganu muziku. Kad god sam u prilici, odvojim i po dva sata za to uživanje", rekla je jednom prilikom za "Elle".

Još fotografija Nataše Ninković pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna, Instagram / natasaninkovic Nataša Ninković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna