Glumica Sloboda Mićalović odavno je shvatila pravo značenje devize “manje je više” i to je pravilo od kog nikada ne odstupa. Retko pravi propuste u odabiru garderobe i načinu šminkanja,  za dve decenije koliko je pristutna na sceni nismo videli nijednu grešku.  

Da je Slobodi teško naći zamerku, uverili smo se iznova i kada je objavila fotografije s Filmskih susreta u Nišu. Za prikazivanje filma "Bilo jednom u Srbiji", koji će se od početka septembra emotivati i kao serija na RTS, odabrala je savršenu kombinaciju.

Odevena u kratku efektnu suknju i belu košulju, sa diskretnim nakitom još jednom je pokazala da je lepota u jednostavnosti.

Harizmatična pojava Slobode Mićalović, koja je proslavila 41. rođendan, nije ostala nezapažena i van granica Srbije. Priznanje je stiglo od američkog portala “Beautiful Women Pedia” koji ju je nedavno proglasio za najlepšu prirodnu glumicu na svetu.

Sloboda jako dobro zna da se od nje očekuje da uvek izgleda besprekorno, i naporno radi da to i postigne.

Jedna od najlepših glumica u regionu cele godine odlazi na treninge, a da bi do maksimalnih rezultata došla uz što manje potrošenog vremena, odabrala je sve popularniju EMS tehnologiju. Glumica svoju kožu redovno neguje.

"Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja. Imala sam sreću da mi je filmska šminkerka. Cana, koja, nažalost, više nije među živima, još dok sam radila svoj prvi film Zonu Zamfirovu rekla: Nemoj da ti je palo na pamet da sada, sa dvadeset godina, ne počneš da se neguješ. Milena Dravić mi je isto to poručila", rekla je za Alo! jednom prilikom.

Pogledajte još fotografija Slobode Mićalović u galeriji ispod.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Antonio Ahel/ATAImages Slavi 41. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna