Nevena Božović je oduvek izuzetno diskretna kad je u pitanju njen privatni život. Tako je i dugo krila trudnoću pa se za činjenicu da je u drugom stanju saznalo tek kad je bila u šestom mesecu.

Ipak, svoje obožavaoce nije u potpunosti uskratila za sve informacije, pa je objavljeno i kako je izgledalo slavlje povodom rođenja ćerkice Anke. Sada je mlada pevačica fotografisala bebu na način kako je to sve uobičajenije - vidi se samo ručica bebe, uz mamine prste.

Međutim, posvećena muzičarka nije odolela a da sliku ne isprati i zvučnom pozadinom. Odabrala je pesmu koju mnogi nazivaju najlepšom uspavankom svih vremena - kako za mališane, tako i za odrasle. U pitanju je hit Džona Lenona "Ljubav je stvarna" (Love is Real), posthumno objavljen 1995. godine a kažu da je pravi dragulj među pesmama Bitlsa. 

Nevena Božović beba
Instagram / nevenabozovicofficial 

Čista i nežna, počinje tihim klavirskim uvodom i nadamo se da mala Anka slatko spava uz ove zvuke čiste ljubavi. "Love is Real, Real is Love" dopisala je mama Nevena uz njihovu prvu javnu zajedničku sliku. 

Da podsetimo, mlada pevačica živi trenutno u Budvi, sa svojim suprugom Nikolom Ivanovićem, za kojeg se udala 2019. godine.

Izvor: Lepa&Srećna