Pevačica Aleksandra Prijović 21. juna 2018. godine venčala se sa sportskim menadžerom Filipom Živojinovićem, a svi su jedva čekali da vide kako mlada izgleda u venčanici, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SVADBA KOJU PRATI CELA SRBIJA! OVO SU PRVE SLIKE SA VENČANJA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: pogledajte kako izgledaju svatovi (FOTO)

Aleksandra je izabrala raskošnu i dugačku venčanicu bele boje, a kako bi izgledala zanosno izabrala je venčanicu sa dubokim dekolteom i golim ramenima. Gornji deo venčanice krasi našivena čipka sa kristalima i štrasom, a poseban pečat celom mladinom izgledu daje dugačak veo preko jednostavne punđe

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite još slika Aleksandre u venčanici!

PageBreak

Aleksandra je sve iznenadila jednostavnom frizurom, pa je kosu pokupila u punđu, a izabrala je i neutralnu šminku i manikir. Bidermajer je skroman i krase ga sitni beli cvetovi.

PROČITAJTE JOŠ: DIJAMANTI VISE SA PLAFONA! LUKSUZ OD KOJEG ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: pogledajte kako izgleda sala u kojoj će se venčati Aleksandra Prijović i Filip Živojinović (FOTO)

Kliknite OVDE da vidite celu venčanicu koja je oduševila sve prisutne!

PageBreak

Aleksandra će tokom svadbenog veselja promeniti tri haljine, odnosno dve venčanice i jednu haljinu za žurku.

Pevačica u ovoj haljini izgleda zanosno, a ostaje da vidimo da li će druga venčanica ovu zaseniti.

Izvor: Lepa & srećna