Milica Dabović ima iza sebe ljubavne brodolome, a sve do nedavno je izjavljivala i da nije spremna za novu ljubav. Preživela je nasilje od strane muškaraca i govorila je da se plaši.

Imala je strah da će je novi dečko povrediti, udariti, slagati. U prethodnim vezama je bila prevarena, a sada je konačno stala na noge, kupila auto, osnovala svoj brend i odlučila da živi život kakav zaslužuje. Međutim, odmah nakon povratka iz Dominikanske Republike gde je učestvovala u rijalitiju, Milicu je dočekala velika pažnja od strane Vanje Ćorića, ugostitelja iz Švajcarske koji je njen stari prijatelj.

Kao iznenađenje, usledila je njegova izjava ljubavi.

milica dabovic 6
ATA / Antonio Ahel 

"Kod nas se sve to spontano desilo. Mi smo jako dugo vremena provodili pričajući", ispričala je Milica za Kurir TV. "U jednom trenutku sam ja nestala i posle dugog perioda kada sam se vratila, Vanja mi je izjavio ljubav. Bila sam u šoku i rekla sam mu da mi treba onaj moj stari Vanja. Krenuli smo da se smejemo i onda sam rekla sebi zašto da ne", ispričala je Milica.

Vanja Ćorić je, inače, odranije poznat javnosti kao bivši verenik pevačice Slađe Delibašić. Zabavljali su se i verili pre deset godina, ali su se rastali, navodno, zbog njegove preljube. Milici je najvažnije pitanje kako se njen novi dečko slaže sa sinom Stefanom.

"Ja sam sa Vanjom našla mir. A što se tiče Vanje i mog sina, oni se jako dobro slažu, kako da se čitav život znaju", ispričala je Milica. "Stefan ga je pre neki dan nazvao tata, pošto ga je Vanja kulirao par puta. Kada mu je rekao tata, Vanja je skočio od uzbuđenja.

Stefan isto tako zna, da kad Vanja ode na par dana, mene priupita gde je i kad će doći, jer mu jako nedostaje.

Stefan čak mene više ne budi da mu donesem mleko, nego budi Vanju, a on se probudi sa osmehom na licu i kaže mene je probudio da mu donesem mleko. Vanja se sada mnogo toga pita kada je Stefan u pitanju i ja sam srećna zbog toga. To je muška figura kakvu sam priželjkivala da moj sin ima", kaže Milica. 

Još njenih slika, kao i onih sa Vanjom, pogledajte u galeriji!

ATA / Antonio Ahel Milica Dabović prvi put u javnosti sa novim dečkom Vanjom Ćorićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna