Ana Bekuta se trudila da, posle smrti Milutina Mrkonjića, ublaži tugu na nastupima gde ju je publika dočekala s puno ljubavi. Kada je prvi put stala na pozornicu posle pauze duže od mesec dana, doživela je naklonost svojih obožavalaca kao veliku podršku.

"Bilo mi je to preko potrebno", napisala je tada na svom Instagram nalogu, na kojem se sada oglašava kad želi da podeli uspomenu na Milutina ili da prenese neku važnu poruku fanovima.

Bekuta stalno podseća žene da vode računa o sebi, paze na svoje zdravlje i drže do sebe.

ana bekuta.jpg
Instagram / anabekuta1 

Tako je sada objavila novi selfi i pokazala da odmara na moru. Nakon teškog početka godine i duge radne sezone, sigurno da joj je to bilo zaista preko potrebno. Međutim, nije dovoljno samo da se negde otputuje, to Ana dobro zna.

Treba i ostaviti probleme iza sebe, a i osloboditi se svega što nas opterećuje. Zato Ana daje sledeće uputstvo.

ana bekuta 3.jpg
Instagram / anabekuta1 

"Uputstvo za srećnu nedelju, čak i ako niste na moru: 1. Odmah prestani da se upoređuješ sa drugim ženama, 2. Organizuj kafu ili susret za kvalitetan razgovor, 3. Sad lepo izađi iz Instagrama i ostavi telefon kod kuće! Voli vas Ana - poručila je pevačica, što je naišlo na oduševljenje njenih fanova koji su komentarisali da je prava dama i da zaslužuje da nakon svega napuni baterije.

Svi se slažu da izgleda odlično, naročito posle teških trenutaka koje je doživela. Ana će uskoro proslaviti rođendan, a kako je jednom napisala, zahvalna je životu na svemu što joj je pružio. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna