Tijana Čurović svog supruga Slavišu Čurovića upoznala je u pozorištu, 2003. godine, ne sluteći kakav scenario će im u godinama koje su usledile prirediti život.

"Supruga sam upoznala kad je došao da traži glumicu za predstavu Nikšićkog pozorišta, čiji je bio upravnik. Na preporuku profesora Feđe Stojanovića otišla sam tamo, a nakon što sam prihvatila ulogu u "Pretis loncu", ispratio me je do vrata i poljubio u ruku. Radeći zajedno tu predstavu, a kasnije i "Tramvaj zvani želja", zbližili smo se. Prvo smo se družili, a zatim su se rodile i emocije", ispričala je jednom prilikom za medije glumica, koja je opisala i kako je došlo do prvog poljupca.

"Sećam se da je bio vrlo uporan i da sam mu posle prvog poljupca opalila šamar, onako pozorišni, jer sam u to vreme imala drugog dečka. Međutim, on ni tada nije odustao. Pored upornosti, shvatila sam koliko smo nas dvoje jedno za drugo. Na dan mog diplomskog Slaviša je došao u Beograd. Otišli smo na ručak i on je samo u jednom trenutku stavio ruku ispod stola i pitao me je: 'Da li bi ti bila sa mnom onako... stalno?' Tada me je osvojio za ceo život", otkrila je ranije Tijana.

Par se venčao u aprilu 2006. godine. Građansko venčanje obavili su u Beogradu, a dan kasnije u Podgorici su rekli "da" i u crkvi. Dobili su ćerku Taju, a razveli su se nakon devet godina braka, 2015. godine.

Uprkos krahu braka, Tijana i Slaviša ostali su u dobrim odnosima i nastavili su zajedno da brinu o naslednici.

"Bez obzira na to što smo se razveli, Slaviša i ja ostali smo posvećeni roditelji. Zajedno gradimo Tajinu budućnost i pružamo joj beskrajno mnogo ljubavi. Svi imamo lep odnos, na šta sam veoma ponosna. Možda nas dvoje nismo više emotivni partneri, ali uvek ćemo ostati Tajini roditelji", rekla je glumica u jednom intervjuu.

Slaviša Čurović nikada nije mnogo govorio o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom izneo svoje viđenje brakova i razvoda danas.

"U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž, možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod", rekao je tada glumac.

Ipak, sudbina na odnos Tijane i Slaviše nije stavila tačku, već tri tačke, a glumački par je sedam godina nakon razvoda ponovo postao i bračni.

Početkom ove godine njih dvoje su se pomirili, a iako o tome nisu mnogo želeli da govore za javnost, potvrdili su da su ponovo srećna porodica.

"Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas - ponovo smo svi zajedno", rekla je tom prilikom Tijana Čurović za "Story".

Još fotografija Tijane i Slaviše Čurovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / slavisa_curovic, ATA / Antonio Ahel Tijana i Slaviša Čurović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna